E-mailauthenticatie zorgt ervoor dat je de bezorging van je berichten optimaliseert. Je maakt hiermee de kans kleiner, dat je bericht in een spam-box terecht komt. In aanmelder.nl kun je informatie opvragen, waardoor je e-mailauthenticatie toe kan voegen. Je doet dit als volgt:

1. Ga naar E-mail instellingen in het dashboard

2. Vul bij Afzender instellingen het e-mail adres in dat je wil gebruiken, bijvoorbeeld info@mijnorganisatie.nl

3. Klik op e-mailauthenticatie toevoegen

4. Zoek de domeinnaam die je wil gebruiken als onderdeel van je afzender: mijnorganisatie.nl - je krijgt nu feedback van ons over de DNS record.

5. Vraag de beheerder van je domein om de DNS record toe te voegen.

Heb je nog geen domeinnaam, dan kun je via aanmelder.nl ook een domeinnaam kopen.

• Tip

Een domeinnaam begint direct met de naam van het domein, zonder www.