Symposium organiseren

Organiseer je symposium zo efficiënt mogelijk met aanmelder.nl. Maak gebruik van abstract handling en laat je badges printen met onze Scan & Badge.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Symposium organiseren

Een symposium organiseren kan veel tijd kosten. Het vinden van een locatie, het regelen van goede sprekers, het zoeken van een geschikte locatie en het bijhouden van je aanmeldingen. Met aanmelder.nl regel je alles via één systeem. Verstuur je uitnodigingen, maak gemakkelijk een aanmeldformulier en laat je deelnemers betalen via het systeem. Met een druk op de knop heb je een totaalplaatje van je aanmeldingen. 

Abstract handling

 Het kan zo zijn dat jij eerst de papers van deelnemers wilt reviewen voordat ze zich officieel mogen aanmelden. Dan kun je gebruik maken van Abstract handling. Je deelnemers of sprekers kunnen bestanden insturen die jij vervolgens kunt inzien. Op basis van jouw oordeel kun je de deelnemers/sprekers toelaten tot jouw evenement. Abstract handling is verwerkt in het systeem van aanmelder.nl waardoor jij als organisator makkelijk je aanmeldingen kunt overzien. 

Symposium organiseren met Scan & Badge 

Ook het printen van persoonlijke, zelfontworpen badges voor deelnemers kun je online regelen met aanmelder.nl door gebruik te maken van Scan & Badge. Deelnemers van je symposium krijgen in hun bevestigingsbericht een QR-code meegestuurd. Deze code wordt bij aankomst gescand en binnen een paar seconden rolt er een badge uit een van onze printers. Je kunt zelf bepalen hoe deze badge eruit komt te zien. Wil je meer informatie over Scan & Badge? Vul dan het formulier hiernaast in om in contact te komen met een van onze collega's.

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Event deelnemersregistratie

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen