Symposiumregistratie

Symposiumregistratie

Symposiumregistratie

Symposiumregistratie voor evenementen is een tijdrovend werk. Symposiumregistratie wordt nog vaak met de hand gedaan, zodat het registreren van elke deelnemer veel tijd in beslag neemt. Online symposiumregistratie is dan de oplossing. Online symposiumregistratie automatiseert de symposiumregistratie in zijn geheel, zodat u geen enkel omkijken meer heeft naar de symposiumregistratie voor uw evenement.

Symposiumregistratie online

Online symposiumregistratie

Online symposiumregistratie houdt in dat uw aanmeldformulier digitaal wordt ingevuld door elke deelnemer. Symposium krijgen dan direct een registratie bevestiging en indien nodig een betalingsbevestiging. Bij een betaald congres of workshop is het zeer tijdsbesparend om naast online symposiumregistratie ook online betalingen te accepteren. Deze diensten zijn bij aanmelder.nl heel simpel gemaakt. Hiernaast betaalt u geen vaste kosten voor symposiumregistratie bij aanmelder.nl.

Symposiumregistratie congres

Symposium registreren, hoe begin ik?

Bij aanmelder.nl kunt u letterlijk in 10 minuten een evenement zoals een congres, workshop of seminar online opzetten. U maakt dan een online aanmeldformulier aan met daarin de vragen die u wilt stellen aan symposium. Vervolgens gaat de online symposiumregistratie helemaal vanzelf en heeft u geen omkijken meer. Op elk moment kunt u de stand van uw symposiumregistratie inzien, zodat u weet welke symposium zich registreren en hoeveel symposium u kunt verwachten.

Voordelen van online symposiumregistratie

Online symposiumregistratie bespaart u 20 uur registratie werk per 100 symposium. Dit is de tijd die u normaal besteedt aan symposiumregistratie met de hand of via bijvoorbeeld Excel. Hiernaast krijgt u met online symposiumregistratie alle registratie informatie handig in lijsten en overzichten die altijd up-to-date zijn. Ook kunt u eenvoudig uitnodigingen, herinneringen en enquetes sturen naar alle symposium die zich geregistreerd hebben.

Online symposiumregistratie en online betalingen

De combinatie van online betalingen, via bijvoorbeeld iDEAL of credit card, en online symposiumregistratie is heel krachtig voor congressen en workshops. U ziet in een oogopslag welke symposium hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald. Zo houdt aanmelder.nl uw financiele administratie bij.

Symposiumregistratie en communicatie

Als symposium zich online registreren via online symposiumregistratie kunt u uw voordeel doen door ook uw symposium direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle symposium gestuurd omdat door online symposiumregistratie bekend wat de e-mailadressen van uw symposium zijn. Zo maakt online symposiumregistratie dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online symposiumregistratie de manier om uw symposium te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde symposiumregistratie zorgt er voor dat symposiumgegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde symposium altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online symposiumregistratie een voordeel voor zowel de organisator als de symposium van een congres of workshop.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!