Symposiumsoftware

Aanmelder.nl biedt online symposiumsoftware met deelnemersregistratie, ticketverkoop en symposium-communicatie zoals je uitnodiging, herinnering en enquetes in eigen huisstijl.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Symposiumsoftware voor uw symposium

Symposiumsoftware wordt door symposium-organisatoren gebruikt voor deelnemersregistratie, ticketverkoop en communicatie. Symposiumsoftware bestaat dan uit een aantal symposiumsoftware onderdelen voor verschillende doelen tijdens een symposium. Zo kan symposiumsoftware vooral deelnemersregistratie uitvoeren, maar symposiumsoftware kan ook breder worden ingezet, zoals symposiumsoftware voor symposiummarketing, symposiumsoftware voor ticketverkoop of symposiumsoftware die badges print en deelnemers met elkaar in contact brengt.

Online symposiumsoftware

Tegenwoordig wordt symposiumsoftware online als softwaredienst geleverd. Hier is aanmelder.nl een voorbeeld van. Online symposiumsoftware is direct te gebruiken door organisatoren die de symposiumsoftware niet hoeven te installeren. Je kan op elke computer de symposiumsoftware in de browser gebruiken, en zo is deze symposiumsoftware ook op je mobiel bereikbaar. Met sofware-as-a-service wordt symposiumsoftware niet alleen makkelijker te gebruiken, maar ook goedkoper, omdat er geen symposiumsoftware-pakket hoeft te worden aangeschaft.

Tools in symposiumsoftware

Symposiumsoftware kan voor de registratie en communicatie van het symposium verschillende tools of modules bevatten. De meest gebruikte symposiumsoftware toepassing is deelnemersregistratie, uitnodigen en communiceren en ticketverkoop.

Symposiumregistratie software

Het onderdeel van symposiumsoftware dat voor de deelnemersregistratie wordt gebruikt, is vooral belangrijk in het voortraject van het symposium. Met deelnemersregistratie software worden de gegevens van alle deelnemers verzameld waardoor de organisator een goed overzicht over de deelnemers krijgt.

Een prijsplan voor ieder symposium

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Event Management Software

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!