Ticket-Verkoop

Ticket-Verkoop

Ticket-Verkoop

Ticket-Verkoop voor evenementen is een tijdrovend werk. Ticket-Verkoop wordt nog vaak met de hand gedaan, zodat het registreren van elke deelnemer veel tijd in beslag neemt. Online ticket-verkoop is dan de oplossing. Online ticket-verkoop automatiseert de ticket-verkoop in zijn geheel, zodat u geen enkel omkijken meer heeft naar de ticket-verkoop voor uw evenement.

Ticket-Verkoop online

Online ticket-verkoop

Online ticket-verkoop houdt in dat uw aanmeldformulier digitaal wordt ingevuld door elke deelnemer. Deelnemers krijgen dan direct een registratie bevestiging en indien nodig een betalingsbevestiging. Bij een betaald congres of workshop is het zeer tijdsbesparend om naast online ticket-verkoop ook online betalingen te accepteren. Deze diensten zijn bij aanmelder.nl heel simpel gemaakt. Hiernaast betaalt u geen vaste kosten voor ticket-verkoop bij aanmelder.nl.

Ticket-Verkoop congres

Deelnemers registreren, hoe begin ik?

Bij aanmelder.nl kunt u letterlijk in 10 minuten een evenement zoals een congres, workshop of seminar online opzetten. U maakt dan een online aanmeldformulier aan met daarin de vragen die u wilt stellen aan deelnemers. Vervolgens gaat de online ticket-verkoop helemaal vanzelf en heeft u geen omkijken meer. Op elk moment kunt u de stand van uw ticket-verkoop inzien, zodat u weet welke deelnemers zich registreren en hoeveel deelnemers u kunt verwachten.

Voordelen van online ticket-verkoop

Online ticket-verkoop bespaart u 20 uur registratie werk per 100 deelnemers. Dit is de tijd die u normaal besteedt aan ticket-verkoop met de hand of via bijvoorbeeld Excel. Hiernaast krijgt u met online ticket-verkoop alle registratie informatie handig in lijsten en overzichten die altijd up-to-date zijn. Ook kunt u eenvoudig uitnodigingen, herinneringen en enquetes sturen naar alle deelnemers die zich geregistreerd hebben.

Online ticket-verkoop en online betalingen

De combinatie van online betalingen, via bijvoorbeeld iDEAL of credit card, en online ticket-verkoop is heel krachtig voor congressen en workshops. U ziet in een oogopslag welke deelnemers hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald. Zo houdt aanmelder.nl uw financiele administratie bij.

Ticket-Verkoop en communicatie

Als deelnemers zich online registreren via online ticket-verkoop kunt u uw voordeel doen door ook uw deelnemers direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle deelnemers gestuurd omdat door online ticket-verkoop bekend wat de e-mailadressen van uw deelnemers zijn. Zo maakt online ticket-verkoop dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online ticket-verkoop de manier om uw deelnemers te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde ticket-verkoop zorgt er voor dat deelnemersgegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde deelnemers altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online ticket-verkoop een voordeel voor zowel de organisator als de deelnemers van een congres of workshop.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!