Ticketregistratie

Ticketregistratie en deelnemersregistratie gaan samen bij Aanmelder.nl. Na registratie ontvangt elke deelnemer een eticket en betaalbevestiging waarmee hij op het evenement naar binnen kan.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Ticketregistratie op uw evenement

Bij ticketregistratie ontvangen deelnemers na registratie een ticket. Tickets kunnen per email worden toegestuurd of papieren tickets kunnen worden gebruikt. Dit ticket kan bij ontvangst worden gescand door een ticket-scanner. De ticket zorgt dus voor tijdsbesparing en controle bij de ontvangst van uw evenement. Tickets geven u ook inzicht welke deelnemers zich hebben geregistreerd en welke uw evenement hebben bezocht. Het is een goed idee ticketing en registratie te combineren in een deelnemersregistratiesysteem met ticketing-module, zoals aanmelder.nl.

Ticket verkoop

Online ticketregistratie

Bij evenementen is online ticketregistratie doorgaans efficienter dan handmatige ticketregistratie. Bij online ticketregistratie krijgt een deelnemer direct na registratie het ticket toegezonden per e-mail. Online ticketregistratie is hiermee snel en efficient. Een dergelijk ticket wordt ook wel e-ticket of email-ticket genoemd. Op de tickets staat dan een barcode or QR-code vermeld. Tickets met barcode (barcode-tickets) zijn ook veilige tickets, omdat de ticketbalie dubbel gebruikte barcode-tickets direct herkend. Ook zijn deze tickets direct gekoppeld aan de deelnemers die het ticket heeft gekocht.

Barcode ticketregistratie

Barcode tickets zijn tijdens de evenementontvangst sneller te scannen dan tickets zonder barcode. Zo kan de ticketcontrole snel worden uitgevoerd en ontstaan er geen rijen tijdens de ticketcontrole. Ticketregistratie met barcode tickets raden wij dus aan. In de module van aanmelder.nl heeft de ticketregistratie altijd een barcode of QR-code. Dit maakt ticketregistratie en deelnemersregistratie efficienter.

Ticketregistratie via mobiele telefoon

Omdat op het ticket de barcode de echtheid garandeerd, hoeft de barcode niet op een geprint ticket te staan. De ticket kan na ticketregistratie in de e-mail worden toegezonden of zelfs op je mobiel of smartphone worden getoond. Zo heb je met je mobiele telefoon je ticket altijd bij de hand, zodat je de tickets kan gebruiken voor evenementregistratie. Handig voor de evenementsorganisator die ticketregistratie gemakkelijk wil houden, en geen probleem heeft met deelnemers die na ticketregistratie hun ticket vergeten.

Declaratie met ticket

Na deelnemersregistratie krijgt een deelnemer een registratiebevestiging. Bij ticketregistratie is een deel van de bevestging het ticket. Dit ticket bewijst ook dat er betaald en geregistreerd is. Zo kunnen tickets na ticketregistratie ook als declaratie worden gebruikt bij zakelijke evenementen.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Congressoftware

Joakim helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Nieuwsbrief