Vooraankondiging

Je vooraankondiging is de eerste indruk die uw deelnemers krijgen van jouw evenement. Professionele e-mail vooraankondigingen zijn dan de oplossing.

Start nuMaak kosteloos een evenement. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Vooraankondiging

Uw vooraankondiging voor uw evenement is de eerste indruk die uw deelnemers krijgen van uw evenement. Vooraankondigingen zijn daarom een belangrijke stap richting uw grote opkomst. E-mail vooraankondigingen hebben veel voordelen over papieren vooraankondigingen, omdat e-mail vooraankondigingen geinteresseerden met een klik laten registreren.

Met e-mail vooraankondigingen kunt u ook gemakkelijk en snel uw hele doelgroep uitnodigen. Om deze reden heeft aanmelder.nl een gemakkelijke vooraankondiging en snelle registratie gecombineerd.

Vooraankondiging evenement

Online vooraankondiging via e-mail

Belangrijke evenement, workshops en congressen sturen hun vooraankondiging tegenwoordig online. Met online vooraankondigingen bereikt u met een klik uw hele doelgroep van honderden personen. U kunt uw e-mail vooraankondiging combineren met een papieren vooraankondiging of vooraankondiging via uw website of posters. Maar de gemakkelijkste manier om direct te reageren op uw vooraankondiging is als uw vooraankondiging een direct registratie of aanmeldlink heeft. Wanneer u met aanmelder.nl uw vooraankondiging verstuurt, voegen we standaard onderaan uw uitnodigin een registratielink toe.

Vooraankondiging congres

Vooraankondiging in grafisch formaat

U wilt uw vooraankondiging natuurlijk een professionele uitstraling geven. Daarom ondersteunt aanmelder.nl grafische vooraankondigingen en tekst vooraankondigingen. In grafische vooraankondigingen kunt u een Word of PDF bestand gebruiken als e-mail vooraankondiging. aanmelder.nl is de enige evenementen software die Word documenten direct omzet naar professionele vooraankondigingen.
U hoeft zo geen apart design voor uw e-mail vooraankondiging te maken, maar kunt uw bestaande vooraankondigingsontwerp overnemen.

Persoonlijk vooraankondiging aanhef

Uw vooraankondiging wordt extra effectief als elke vooraankondiging voorzien is van een persoonlijke aanhef. Zo wordt de ontvanger van uw vooraankondiging direct aangesproken door de vooraankondigingstekst. Bijvoorbeeld: Beste Piet Jansen of Geachte Prof. Dr. Pietersen.

Elke vooraankondiging maken we op deze manier persoonlijk voor de ontvanger. Onze ervaring is dat de vooraankondigingen op deze manier meer effect hebben. En met een effectieve vooraankondiging heeft u sneller een volle zaal.

Vooraankondiging opvolgen met een herinnering

Hoe informatief uw vooraankondiging ook is, en hoe makkelijk het ook is om vanuit uw vooraankondiging direct te registreren, sommige ontvangers zullen uw vooraankondiging tijdelijk naast zich neerleggen. Daarom is het effectief om zekere tijd na het uitnodigen de nog niet geregistreerde deelnemers een herinnering te sturen. aanmelder.nl maakt dit extra gemakkelijk omdat wij bijhouden welke genodigden nog niet geregistreerd zijn.

Na vooraankondiging gerichte communicatie aan deelnemers

Als uw contacten hun vooraankondiging hebben ontvangen kunt u vervolgens uw voordeel doen door ook uw deelnemers direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle deelnemers gestuurd omdat door online bezoekersregistratie bekend wat de e-mailadressen van uw deelnemers zijn. Zo maakt online bezoekersregistratie dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online bezoekersregistratie de manier om uw deelnemers te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde bezoekersregistratie zorgt er voor dat deelnemersgegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde deelnemers altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online bezoekersregistratie een voordeel voor zowel de organisator als de deelnemers van een congres of workshop.

Lees ook over Evenements-Mailing

Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!