Voorbeeld uitnodiging event

Wil je een professionele uitnodiging sturen voor je event? Wij leveren voorbeelden en templates om direct indruk te maken met je event uitnodiging. Zo garanderen we voor jouw een hoge event opkomst.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Voorbeeld van een uitnodiging voor een event

Je gaat een uitnodiging opmaken voor je evenement en alle deelnemers. Je hebt een goede voorbeeld tekst en opmaak nodig om op het netvlies van de genodigden te komen. Wij maken het zo eenvoudig mogelijk om vanuit een voorbeeld uitnodiging in enkele minuten je uitnodiging op te maken en te versturen.

Voorbeeld e-mail uitnodiging

Bij het aanmaken van een uitnodiging in aanmelder.nl krijg je de hulp van onze ontwerp-tool. De e-mail uitnodiging is opgesplitst in enkele blokken waar je tekst en plaatjes kan toevoegen. Er staat standaard al een aanhef in de uitnodiging die vervangen wordt door de naam van jouw genodigde. Daar hoef je niets voor te doen.

Uitnodiging tekst en opmaak

Als je de tekst en opmaak hebt aangepast aan de huisstijl van jouw zakelijk evenement is je e-mail uitnodiging klaar. Maar voordat je hem opstuurt aan alle contacten, wil je wel eerst weten of de uitnodiging van jouw evenement helemaal in goede orde aankomt. Je kan je e-mailuitnodiging dan eenvoudig naar jezelf of een collega opsturen als voorbeeld. Vervangingen in de uitnodiging, zoals de aanhef of de contactgroep worden dan ook direct goed gezet. Je krijgt dus een zo echt mogelijk voorbeeld van hoe de uitnodiging straks ontvangen wordt.

Voorbeeld uitnodiging van andere events

Neem vooral contact met ons op, om gebruik te maken van onze ervaring met effectieve en professionele uitnodigingen. Wij delen graag enkele voorbeeld uitnodigingen met je. Met aanmelder.nl zijn namelijk al meer dan 19.000 evenementen georganiseerd, en die expertise delen we graag.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Google form voor evenement?

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

Nieuwsbrief