Webinar software

Wil je een webinar organiseren? Dan begin je met goede software die er niet alleen voor zorgt dat jouw webinar optimaal verloopt maar ook je registratie foutloos beheerd. aanmelder.nl biedt verschillende software oplossingen om het bereik en de boodschap van jouw webinar te vergroten.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Webinar software van 50 tot 1000 deelnemers

Met een webinar ontvang je meerdere deelnemers tegelijk. Het is belangrijk dat de software die je inzet voor de webinar dit aan kan. De webinar software van aanmelder.nl is geschikt vanaf 50 tot 1000 personen. Organiseer je een klein of groot webinar? Bij ons ben je verzekerd van een sterke verbinding zonder storingen of vastlopende schermen.


Registratiesoftware

Voordat je een webinar organiseert, wil je het webinar delen en het registratieproces voor je deelnemers opzetten. In aanmelder.nl bouw in enkele stappen een registratieformulier die je kunt publiceren op je eigen website of op een website binnen ons domein. Wanneer deelnemers zich registreren krijg je een real-time overzicht van het aantal registraties. Onze software biedt verschillende features om het formulier te optimaliseren. Zoals het stellen van voorwaarden of het openen en sluiten van een registratie.

Uitnodigingen versturen

Je deelnemers uitnodigingen voor een webinar doe je uiteraard per e-mail. Vanuit aanmelder.nl verstuur je een professionele uitnodiging naar je contactenlijst. Naast de uitnodiging kun je ook reminders versturen per mail en SMS, automatische bevestigingsberichten opzetten, en bijlagen toevoegen.

Tickets voor webinars

Wil je tickets verkopen voor je webinar? Ook dat regel je met aanmelder.nl. Stel je formulier samen en kies ervoor om tickets toe te voegen. Je kunt meerdere tickets aanmaken, kortingscodes toevoegen, incentives  en-/of early birds tickets aanbieden. Deelnemers kunnen betalen via iDeal, creditcard, PayPal of op factuur. De administratie die hierbij komt kijken beheer je volledig in aanmelder.nl.

 

Meerdere sessies in één webinar

Wil je meerdere sessies organiseren of wil je sessies tegelijk laten lopen? Je kan er voor kiezen om meerdere webinar ruimtes op te zetten. Deelnemers kunnen kiezen welke sessies ze bijwonen en komen eventueel samen in de lobby. Of maak een programma met op een volgende sessies en maak gebruik van koffiepauzes.

Netwerken tijdens het webinar

Netwerken tijdens een webinar? Ja het kan. Met onze webinar software kun je deelnemers elkaar laten ontmoeten in de lobby. Hier kunnen ze ervaringen en kennis met elkaar delen. Daarnaast krijgen ze de kans op 1-op-1 meetings te starten om beter met elkaar te netwerken.

Positieve ervaring

Met onze webinar software creëer je de ervaring van een fysiek evenement op een online platform. Deelnemers worden digitaal verwelkomd en hebben de mogelijkheid om de kennis met elkaar te delen. Een positieve ervaring draagt bij aan de merkbeleving van jouw organisatie.


Op zoek naar software voor jouw webinar? aanmelder.nl is specialist op het gebied van software oplossingen voor evenementen. Onze webinar software gaat net een stapje verder en zorgt voor een positieve ervaring voor jou als organisator maar ook voor je deelnemers. Meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees ook over Eventbrite voor zakelijke evenementen

Joakim helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Nieuwsbrief