Workshop organiseren

Workshop organiseren

Workshop organiseren

Er komt veel kijken bij het organiseren van een workshop. Een eerste stap van een workshop organiseren is het vinden van een goede locatie voor uw workshop en het bepalen van de datum voor uw workshop. Om alle organisatie efficient te laten verlopen kunt u een draaiboek in de hand nemen voor het organiseren van uw workshop.
Verder raden wij u aan uw workshop organisatie snel en gemakkelijk via het internet te laten verlopen. Met online uw workshop organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

Workshop organiseren online

Workshop organiseren, hoe begin ik?

U gaat een workshop organiseren; en dan? U wilt uw workshop op een geschikte locatie organiseren en laten plaatsvinden op een datum die bij uw deelnemers past. De communicatie met deelnemers tijdens het organisatietraject en tijdens het workshop zelf bepaalt het succes van uw workshop en organisatie. Tegenwoordig wordt deze deelnemersregistratie en marketing vaak online gedaan met speciaal hiervoor ontworpen oplossingen. Online deelnemersregistratie noemen we dat. Door online uw workshop te organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

Workshop organiseren

Snel online workshop organiseren

Bij aanmelder.nl kunt u letterlijk in 10 minuten een workshop organiseren en direct deelnemers laten registreren. Het online organiseren van uw workshop begint met het maken van een online aanmeldformulier aan met daarin de vragen die u wilt stellen aan deelnemers. Vervolgens gaat het organiseren van online deelnemersregistratie helemaal vanzelf en heeft u geen omkijken meer.

Organiseren van workshop badges

Ook het afdrukken van naam badges voor deelnemers van uw workshop kunt u online organiseren. Omdat er steeds up-to-date informatie beschikbaar is over uw deelnemerslijst, kunt u door uw workshop-badges met een klik op de knop maken voor deelnemers met uw eigen logo. Zo is het organiseren van de workshop badges een peuleschil. U kunt badges printen voor uw workshop via een kant-en-klare PDF met badges op uw formaat.

Verschillende workshopen organiseren

Online organiseren is van toepassing op elk soort workshop. Vooral bij een workshop kunt u efficient organiseren wanneer u het online doet. Geen gehannes met excel bestanden en losse lijsten. Alle deelnemers van uw workshop staat in een overzicht bij elkaar. Goed en duidelijk georganiseerd online. U kunt hiermee direct een inschatting van het aantal genodigden en deelnemers maken voor uw workshop.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!