aanmelder.nl GDPR compliant

Eenvoudig
evenementen
organiseren

Probeer nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

"Samen slimmer worden daar doen we het voor"

aanmelder.nl is event software om zakelijke evenementen mee te organiseren. Complexe deelnemersregistratie ticketing, eventwebsite en communicatie worden eenvoudig met de uitgebreide features van aanmelder.nl. Jij bent in controle over jouw evenement.

"Samen slimmer worden daar doen we het voor"

Experts in kennisevenementen

Het begon allemaal met een idee dat deelnemersregistratie van seminars en conferenties op de TU Delft slimmer kan dan met Excellijsten. Innovatie en automatisering staan aan de basis van aanmelder.nl. Wij zijn het developmentteam dat jou in staat stelt je beste evenement neer te zetten.

Jouw event website in een handomdraai

Creëer een professionele en uitnodigende event website, zonder technisch gedoe. Eigen aanmeldformulieren, zelf samengesteld en in je eigen stijl. Een op maat gemaakte omgeving precies zoals jij dat wilt: dat zit als een gegoten jasje. Jij maakt het, aanmelder.nl maakt het simpel!

Jouw event website in een handomdraai
Jouw event website in een handomdraaiJouw event website in een handomdraai

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

Snel, simpel en veilig betalen

Bespaar een hoop tijd en moeite: laat de genodigden direct in een veilige online omgeving betalen. Zij betalen een voor hen gespecificeerd tarief en ontvangen direct een online betalingsbewijs. aanmelder.nl neemt een groot deel van de administratie uit handen én geeft jou een helder financieel overzicht.

Snel, simpel en veilig betalen

ISO gecertificeerd

Om jouw data en die van je deelnemers goed te beschermen, is de event software van aanmelder.nl ISO 27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging en ISO 9001 gecertificeerd voor kwaliteitsmanagement. Zo voldoen wij, maar ook onze klanten, aan de eisen gesteld in de AVG.

Persoonlijk en in stijl, dat werkt nog eens uitnodigend
Persoonlijk en in stijl, dat werkt nog eens uitnodigendPersoonlijk en in stijl, dat werkt nog eens uitnodigend

Persoonlijk en in stijl, dat werkt nog eens uitnodigend

Importeer je contacten en alle genodigden krijgen een herkenbare uitnodiging die écht aanspreekt. Met de gepersonaliseerde uitnodigingen en herinneringsberichten vergroot je de opkomst van de beoogde bezoekers, zeker weten!

Persoonlijk en in stijl, dat werkt nog eens uitnodigend
Persoonlijk en in stijl, dat werkt nog eens uitnodigendPersoonlijk en in stijl, dat werkt nog eens uitnodigend

Houd het overzicht

Inzicht, overzicht en controle over de gehele bezoekersregistratie: dat heb je met aanmelder.nl. Zo zie je wie zich heeft aangemeld en krijg je wekelijks een update met de complete event-informatie. Dé informatie waar je nou net wél op zit te wachten!

Houd het overzicht

Er is meer...

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een event aan het probeer het zelf!

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

Een pakket voor iedereen

Standard

Het standaard deelnemersregistratie pakket wat je eigenlijk niet meer standaard kan noemen. Persoonlijke website, aanmeldformulieren, uitnodigingen, enquêtes en statistieken: alles in jouw stijl.

Professional

Het complete pakket voor de event organisator die alles tot in detail verzorgd wil hebben. Zelfs de kaartverkoop en een groot deel van de administratie wordt voor je geregeld: praktisch en professioneel.

Academic

Een verstandige keuze voor de wetenschappers onder ons. Het totale standaard en professionele pakket, gecomplementeerd met abstract handling en paper reviewing: deelnemersregistratie wordt academisch verantwoord.