Themabijeenkomst 'Herkennen en coachen op gedragspatronen'

Introductie
Topsporters hebben een droom en hebben er alles voor over om die te halen. Daarvoor moet je hard trainen, dat is logisch. Maar er is meer nodig. De wetten van de topsport zijn keihard, dus alles moet kloppen: fysiek, mentaal, sociaal. Dat noemen we prestatiegedrag. Ook dat kun je trainen!

Vragen sporters
Hoe moet ik omgaan met mijn trainer? Wat doe ik met mijn veranderende status in mijn sociale omgeving? Waarom komt momenteel niet alles eruit? Wat moet ik aanpassen in mijn gedrag om mijn ambitie waar te kunnen maken? Allemaal vraagstukken waar sporters op elk niveau en binnen elke sport mee te maken (kunnen) krijgen.

Gedragspatronen 
Gedragsverandering begint bij het herkennen van gedragspatronen. Gedrag komt namelijk altijd ergens vandaan. Je hebt in de basis een karakter en een persoonlijkheid: zaken die zijn aangeboren. Maar er is ook een groot stuk gedrag aangeleerd. Een jongen van de straat uit Amsterdam-West, die geleerd heeft om van zich af te bijten om te overleven, laat bijvoorbeeld ander gedrag zien dan een jongen die is opgegroeid in een beschermd milieu op het platteland. Wat doe jij als coach met beide personen?

Dit leer je tijdens de bijeenkomst
In één avond leer je kijken naar Wie in plaats van Wat. Met praktische voorbeelden uit de (top)sport leer je om gedragspatronen te herkennen en daadwerkelijke gedragsverandering te coachen. Maak je sporters bewust van zichzelf en geef ze de rust om hun droom na te jagen, om iets unieks te presteren!


Korting voor leden!
NLcoach is een vereniging met ca. 12.000 gebruikers. Één van de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging is korting op de activiteiten. Het basislidmaatschap kost € 70,- per jaar. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan lid van onze vereniging, krijg korting op activiteiten, ontvang vier keer per jaar het magazine NLCOACH en krijg een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Meer informatie vind je op https://www.nlcoach.nl/product/basis-lidmaatschap