Masterclass Motiveren

Hoe kan het nu dat je de ene sporter goed kunt prikkelen en je de andere sporter maar niet lijkt te kunnen motiveren? En hoe kan het dat je met sommige sporters een klik ervaart en dat je andere sporters niet lijkt te kunnen bereiken of je zelfs kunnen irriteren? Blijkbaar is er iets dat ervoor zorgt dat we bij de een beter binnenkomen, meer invloed lijken te hebben en meer contact met ze hebben dan bij anderen. Maar hoe kan dat nou?

NLcoach organiseert i.s.m. Stichting Win-Win en Breaking Habits een actieve en impactvolle 3 uur durende masterclass motiveren, waarbij we stilstaan bij de vraag ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik de sporters uit mijn team zo goed mogelijk kan motiveren?’.

We gaan aan de slag met verschillende gedrag(voorkeurs)stijlen van mensen, met manieren van communiceren (taal en non-verbaal), met de kracht van complimenten en met waarnemen. We gebruiken tijdens deze masterclass inzichten uit diverse stromingen zoals positieve psychologie, motiverende gespreksvoering en NLP.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar hoe het motiveren van sporters nu precies werkt, of kun je hier wel een handje hulp bij gebruiken, dan zien we je graag op 27 januari tijdens de masterclass motiveren!


Korting voor leden!
NLcoach is een vereniging met ca. 12.000 gebruikers. Één van de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging is korting op de activiteiten. Het basislidmaatschap kost € 70,- per jaar. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan lid van onze vereniging, krijg korting op activiteiten, ontvang vier keer per jaar het magazine NLCOACH en krijg een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Meer informatie vind je op https://www.nlcoach.nl/product/basis-lidmaatschap