- NLcoach - Online Summer School
Update je kennis en verbeter je coachskills deze zomer!

Waarom een Summer School?
NLcoach organiseerde dit voorjaar een aantal boeiende webinars. Daarop ontvingen we diverse verzoeken van belangstellenden die de webinars niet konden bijwonen. Goed nieuws als dat ook voor jou van toepassing was: wij hebben de webinars namelijk nu ook online beschikbaar. De webinars zijn voor die coaches die de aankomende periode willen gebruiken om hun kennis te vergroten en zo hun skills te verbeteren. Start zo goed voorbereid aan het nieuwe seizoen! 

Voordelen
Het volgen van webinars via de Online Summer School van NLcoach heeft voor jou een aantal voordelen. Zo kun je:

. het webinar volgen wanneer het jou uit komt
. kiezen uit een aantal actuele onderwerpen
. in kort tijdbestek (anderhalf tot twee uur) je kennis actualiseren 
. de presentatie van de expert(s) nalezen.

 

Thema's 
De inhoud van de verschillende webinars die deel uit maken van het pakket van de summer school zijn:

intelligent trainen en herstellen na de lockdown
voedingsbegeleiding
. #Goals; laat je sporters beter trainen?!

 

Prijs
Voor een bedrag van slechts € 25,- ex btw (leden NLcoach) of € 45,- (niet-leden NLcoach) krijg je toegang tot het webinar van je keuze. Na ontvangst van je betaling via iDEAL ontvang je de link waarmee je zowel de opname als de bijbehorende presentatie(s) kunt bekijken. Wil je alle webinars van de NLcoach Online Summer School kunnen bekijken, dan betaal je slechts € 65,- als lid van NLcoach en € 125,- als niet lid. 


Korting voor leden!
NLcoach is een vereniging met ca. 12.000 gebruikers. Één van de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging is korting op de activiteiten. Het basislidmaatschap kost € 70,- per jaar. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan lid van onze vereniging, krijg korting op activiteiten, ontvang vier keer per jaar het magazine NLCOACH en krijg een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Meer informatie via de algemene website van NLcoach.