Themabijeenkomst 'Winnaarsmentaliteit'

Een sporter met een ‘winnaarsmentaliteit’ weet wat hij/zij wil en zet vervolgens alles op alles om dat te bereiken. Maar die winnaar ben je niet alleen wanneer je van anderen hebt gewonnen, het kan ook een overwinning op jezelf zijn. Iets hebben gedaan wat je daarvoor nog niet kon! Het gaat er om dat je er alles voor over hebt om dat doel op dat moment te halen. Het ECHTE willen, daar zit het 'm in. Afwegingen maken en vervolgens keuzes maken die sporters dichter bij hun droom of doel brengen. Een sporter met een winnaarsmentaliteit doet actief aan kansvergroting, is continue bezig met keuzes maken die zijn/haar kans (om te halen wat je wilt halen) vergroot.

Goed nieuws: winnaarsmentaliteit is trainbaar! 
Net zoals een technische vaardigheid trainbaar is, is het aanleren van een winnaarsmentaliteit ook trainbaar. In deze themabijeenkomst krijg jij als coach handvatten om je sporters echt persoonlijk te kunnen raken. Daar zit een stukje theorie bij, maar het gaat vooral om het toepassen in de praktijk! Je sporters op het juiste moment ‘aan’ te zetten zodat ook zij het echt willen gaan voelen. Op welk niveau dan ook. Of het gaat om een sporter op een EK of WK of een sporter die voor het eerst iets nieuws moet doen of wedstrijden heel spannend vindt. Iets willen en daar ook echt voor durven en willen gaan, daar gaat het om!

Schrijf je nu in voor deze themabijeenkomst en hoor via praktische tips hoe je jouw sporters de winnaarsmentaliteit kunt bijbrengen! 


Korting voor leden!
NLcoach is een vereniging met ca. 12.000 gebruikers. Één van de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging is korting op de activiteiten. Het basislidmaatschap kost € 70,- per jaar. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan lid van onze vereniging, krijg korting op activiteiten, ontvang vier keer per jaar het magazine NLCOACH en krijg een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Meer informatie vind je op https://www.nlcoach.nl/product/basis-lidmaatschap