V1: Is het mogelijk om mijzelf en mijn introducé(e) in te schrijven met hetzelfde e-mail adres?
A1: Nee, dit is niet mogelijk. Iedere inschrijving dient geregistreerd te worden op een eigen e-mail adres. Uw introducé(e) ontvangt zijn (haar) toegangsbewijs op dit eigen e-mail adres.

 

V2: Ik ben moeilijk ter been, mag ik mijn begeleiding meenemen naar de lezing?
A2: Ja, uw begeleiding is van harte welkom, echter ook uw begeleiding dient zich te registreren d.m.v. een inschrijving.

 

V3: Helaas kan ik door omstandigheden toch niet naar de lezing komen. Kan ik mij afmelden?
A3: Ja, dat kan! In uw bevestingsmail (met QR-code) zit onderaan een wijzigingslink waar u op kunt klikken en uzelf (of uw introducé(e)) af kunt melden.

 

V4: Mijn introducé(e) kan toch niet meekomen naar de lezing. Kan ik zijn/haar kaartje doorgeven aan een andere vriend/vriendin?
A4: Nee, kaartjes zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. Als uw introducé(e) niet kan, meldt deze dan s.v.p. af! (zie A3) U kunt indien gewenst uw registratie wijzigen en iemand anders aanmelden (zie A5).

 

V5: Ik wil door omstandigheden iemand anders introduceren, kan dat?
A5: Ja, dit is mogelijk. Als u iemand anders mee wilt nemen, kunt u met de link onderaan in uw bevestingsmail (met QR-code) uw inschrijving wijzigen en een andere introducé(e) aanmelden.

 

V6: De inschrijving is gesloten, maar ik wil toch heel graag de lezing bijwonen. Kan ik op een wachtlijst geplaatst worden?
A6: De organisatie werkt niet met een wachtlijst.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren