Adres

Papendallaan 60
6816 VD Arnhem
Nederland

Website

www.aanmelder.nl/nocnsf-demo

Kaart

Routebeschrijving vanaf uw adres


Routebeschrijving

Het kantoor van NOCNSF is gehuisvest op Nationaal Sportcentrum Papendal bij Arnhem. Als u het Papendal-terrein opkomt, slaat u direct na de slagbomen de eerste weg rechtsaf. U ziet het NOCNSF-gebouw dan bijna onmiddellijk aan uw linkerhand. U neemt na het gebouw de eerste weg links om de parkeerplaatsen en de entree van het gebouw te bereiken.

Papendal is goed bereikbaar vanuit heel Nederland, zowel met eigen als met openbaar vervoer.

Vanaf de A12 uit westelijke richting
(Amsterdam, Den Haag, Utrecht)
Via de A12/E35 richting Arnhem. Neem afslag 25: Oosterbeek, Wolfheze, Arnhem Centrum, Hoge Veluwe. Sla bij de N224 rechtsaf richting Arnhem. Neem op de N224 bij de tweede verkeerslichten de afslag Papendal.

Vanaf de A12 uit oostelijke richting
(Oberhausen, Apeldoorn, Arnhem)
Via de A12/E35 richting Utrecht. Neem afslag 25: Oosterbeek, Wolfheze, Ede-Oost. Sla bij de N224 linksaf richting Arnhem. Neem op de N224 bij de derde verkeerslichten de afslag Papendal.

Vanaf de A50 uit zuidelijke richting
(Rotterdam, Breda, Venlo, Eindhoven, Den Bosch)
Via de A50 richting Apeldoorn, Zwolle, Utrecht. Neem bij het knooppunt Grijsoord de afslag Utrecht, Den Haag. U bent nu op de A12/E35. Deze moet u weer onmiddellijk verlaten via afslag 25: Oosterbeek, Wolfheze, Ede-Oost. Sla bij de N224 linksaf richting Arnhem. Neem op de N224 bij de derde verkeerslichten de afslag Papendal.

Vanaf de A50 uit de richting Ede
Via de N224 richting Arnhem. Aanhouden tot de afslag Papendal.

Vanaf de A50 uit de richting Nijmegen
(Via Arnhem Centrum)
Via de A52 richting Arnhem. In het centrum van Arnhem volgt u de borden Utrecht/N224. Neem op de N224 de afslag Papendal.

bezoekersregistratie excel
 bezoekersregistratie excel