Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor het NVGd jubileumcongres op donderdag 7 oktober (alleen NVGd leden) en/of vrijdag 8 oktober 2021

Covid-19
Vanzelfsprekend blijven wij in aanloop naar het congres de actuele richtlijnen van het RIVM en het kabinet volgen. In overleg met de locatie treffen wij alle noodzakelijke maatregelen om een mogelijke besmetting met COVID-19 te voorkomen (hygiëne, aantallen, inrichting). 

Er zijn een maximaal aantal deelnemers beschikbaar per dag. Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelding. In overleg met de organisatie kunt u uw registratie tot twee weken voor aanvang wijzigen van fysiek naar online en v.v. (afhankelijk van beschikbaarheid). 

Indien het maximale aantal deelnemers conform de geldende maatregelen naar beneden moet worden bijgesteld, krijgen NVGd leden voorrang om fysiek aanwezig te zijn in Apeldoorn. Overige deelnemers worden doorverwezen naar ons online platform en kunnen vanuit huis aan het congres deelnemen. Uiteraard wordt dan het deelnemerstarief aangepast. 

Voorwaarden

Annuleren kan alleen schriftelijk of per e-mail. De annulering wordt altijd schriftelijk door de organisatie bevestigd. Bij deze registratie gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Annuleert u tot zes weken voor aanvang van het congres, dan brengen wij € 50,00 aan administratiekosten in rekening. 
  • Meldt u zich binnen zes weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

€ 300,00
€ 250,00
€ 175,00

Totaal: € 0,00

Wilt u een collega uitnodigen voor dit congres? Vul hieronder de gegevens in: