Save the date

 

Beste collega’s,

‘Reserveer alvast in je agenda: 25 september 2017 is DE OBP-medewerkersdag. Het wordt een leerzame, vermakelijke, interactieve maar ook ontspannende en zeer zeker gezellige dag!’.

De komende tijd gaat de activiteitencommissie (Rosé Bastiaan, Irene Blok-de Vries, Evert Seegers en Paul Zwinkels) van alles doen om deze dag te organiseren. Wij houden jullie daarvan uiteraard op de hoogte.

We zijn zo vrij geweest een website ‘klaar’ te zetten die je in de gaten kunt en mag houden. Let op! Dit is DE plek waar alle noodzakelijke en of beschikbare informatie met jullie gedeeld wordt. Het is nu misschien nog een lege bedoening maar we beloven dat daar snel verandering in komt. Wij laten jullie uiteraard weten wanneer er meer informatie bekend is (locatie, aanvang, einde, programma, keuzes enzovoort) en wanneer het aanmelden mogelijk is.

https://www.aanmelder.nl/obpdag

Tijdens de VWS medewerkerdag van afgelopen januari, is een aantal collega’s van OBP betrokken geweest bij de organisatie van workshops. Heb jij tijdens de VWS medewerkerdag een workshop verzorgd en vind je dat voor herhaling vatbaar of zou je nu alsnog een workshop willen organiseren? Laat het ons vooral weten.

 

Hartelijke groet,

Rosé, Irene, Evert en Paul