Vervoer

 

Openbaar vervoer

Het is de bedoeling dat iedereen zo veel mogelijk met het openbaar vervoer naar het Friendship Sports Centre (FSC) komt. Check hiervoor de website 9292.nl. Vul als bestemming in treinstation Duivendrecht.

Vanaf treinstation Duivendrecht worden bussen ingezet, die jullie naar het FSC brengen. Deze vertrekken tussen 8:30 en 9:00 uur bij de P+R.

Aan het eind van de dag kun je met deze bussen weer terug naar station Duivendrecht, deze vertrekken vanuit FSC tussen 20:00 en 20:15 uur.

 

Auto

Het Friendship Sports Centre ligt aan de noordzijde van de ring van Amsterdam.

Komend vanuit de richting A1/A2 (Zeeburgertunnel) de afslag S115 nemen. Aan het einde van de afrit linksaf en bij de rotonde rechtsaf. U rijdt nu op de IJdoornlaan. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor. Vervolgens bij het 2e verkeerslicht gaat u rechtsaf de Beemsterstraat in (sporthal de Weeren). Aan het einde van de Beemsterstraat rijdt u rechtdoor onder het viaduct door en na ca. 300 meter ziet u aan uw rechterhand het parkeerterrein met daarachter het Friendship Sports Centre.

Vanuit de richting A4/A9 (Coentunnel) de afslag S116 nemen. Aan het einde van de afrit rechtsaf en gelijk weer rechtsaf. Bij het 1ste stoplicht gaat u linksaf. U rijdt nu op de IJdoornlaan. Bij het 3e verkeerslicht gaat linksaf de Beemsterstraat in. Aan het einde van de Beemsterstraat rijdt u rechtdoor onder het viaduct van de A10 door en na ca. 300 meter ziet u aan uw rechterhand het parkeerterrein met daarachter het Friendship Sports Centre.

U kunt kosteloos parkeren, maar er is beperkte parkeerruimte beschikbaar. In de naastliggende wijk (voor het viaduct) kunt u eveneens kosteloos parkeren.