Signing in

This form is in Dutch. Please contact us if you need any help.

 

Leuk dat u met ons mee wilt naar Boston en/of Washington.

 

Voorwaarden bij inschrijving

Max. twee vertegenwoordigers per bedrijf, doelgroep: CEO/CTO/COO/Hoofd R&D en Sr. Business Development / en Sales Managers. Aanmeldingen op basis van first-come first-served. Er geldt een maximum van 20 bedrijven voor deze trip, waar we niet overheen kunnen. De organiserende partijen behouden zicht het recht voor om deelnemers uit te sluiten van deelname aan de reis wanneer zij in haar ogen niet binnen het beoogde profiel passen.

 

Vult u svp onderstaand aanmeldformulier volledig in. Het formulier is in drie delen opgedeeld:

1. Informatie die gebruikt wordt om onderling te delen wie er meegaan met de reis;

2. Gegevens die ons reisbureau nodig heeft voor het maken van uw boeking;

3. Factuurgegevens.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

 

Let op: uw gegevens kunnen worden gedeeld voor organisatorische doeleinden, maar zullen niet worden doorgestuurd naar derden zonder uw voorafgaande schriftelijke toestemming

Uw persoonlijke informatie

Gegevens ten behoeve van uw boeking

Indien u kosteloos gebruik wilt maken van de diensten van ons reisbureau Maritime Travel Service, hebben wij onderstaande gegevens nodig om uw boeking in orde te maken. Wij vragen u dus om onderstaande zorgvuldig en naar waarheid in te vullen! Het spreekt voor zich dat wij hier strikt vertrouwelijk mee omgaan.

Geeft u er toch de voorkeur aan om paspoortgegevens direct aan het reisbureau door te gaan, dan kan dat ook. Neemt u daarvoor svp contact op met Berdine van MTS: berdine@maritimetravel.nl.

Factuurgegevens

​Onderstaande gegevens worden gebruikt voor het factureren van uw deelnamekosten en het reis- en verblijfspakket. Let op: uw deelname is pas definitief als het deelnamebedrag is voldaan.

Voor meer informatie over de missie kunt u contact opnemen met Tim Franken: tim.franken@innovationquarter.nl. Voor vragen over reis en verblijf kunt u terecht bij Berdine: berdine@maritimetravel.nl

event registration made easy
 event registration made easy