Welkom

Hartelijk welkom op de evenementenwebsite van Ohne befund kein Grund?

Voor wie?

Ohne Befund kein Grund? is een congres voor iedere vakman/vrouw, werkzaam in het medico-legale veld zoals bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. 

Onderwerp

Centraal onderwerp van het congres is de discrepantie tussen klachten en beperkingen die slachtoffers ervaren en regelmatig ontbrekende medische objectivering. 

Door de snel voortschrijdende technieken ontwikkelt medische objectivering zich sneller positief dan wellicht door juristen wordt waargenomen. Tijdens de dag zullen enkele medici van faam vanuit de vakgebieden neurologie, traumatologie, radiologie en psychiatrie spreken over de mogelijkheden tot objectivering van wat voorheen als 'zonder medisch substraat' werd afgedaan. Juristen moesten daarna het pad verder bewandelen met de begrippen causaliteit en toerekening (arrest De Greef/Zwolsche Algemeene). Dit medico-legale snijvlak wordt uitvoerig door juristen van faam toegelicht. 

Verder

Aan het einde van het congres vindt er nog een borrel plaats, niet alleen om bij te praten met collega's maar ook om afscheid te nemen van Wim Schuwirth als medisch adviseur. 

Te behalen punten

Er zijn punten te behalen voor deelname aan dit congres. Zodra het exacte aantal toegekende punten bekend is, wordt dat hier gepubliceerd. 

Geïnteresseerd?

Schrijft u zich dan in! De kosten voor dit congres bedragen € 295,- per deelnemer. Meldt u zich tegelijk met collega's van dezelfde organiatie aan, dan betaalt iedere volgende deelnemer slechts € 275,-. Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Ik begroet u graag 13 oktober aanstaande!

Met vriendelijke groeten,

Ingrid von Burg

qr code scannen
 qr code scannen