Sponsorreport nodigt je graag uit voor een expert-sessie over sponsoring bij de aankomende Olympische Spelen

De Olympische Spelen in Tokio gaan voor sporters en toeschouwers anders verlopen dan alle spelen tot dusver. Sponsorreport nodigt je daarom graag uit voor een webinar over de veranderingen in de Olympische fanbeleving en guestexperience als gevolg van de corona-pandemie.

Inhoud
Vanuit hun veelzijdige expertise praten een viertal experts je in een uur tijd bij over hun verwachtingen voor de Olympische Spelen van 2021. Hoe kunnen merken de Spelen ook in deze tijd gebruiken? Welke scenario's zijn denkbaar? Met welke veranderingen in fanbeleving houden ze rekening? Wat is er veranderd in de organisatie van live-activatie rondom de Olympische Spelen? En hoe gaan merken hun kennis en producten inzetten op de fanbeleving van de thuisconsument? Interessante thema’s voor iedereen die met de sponsoring en de beleving van (sport)evenementen te maken heeft.

Je kunt vanuit je home office met gerust hart kennis nemen van de inhoud van deze boeiende presentaties door experts en jouw vragen stellen. In kort tijdbestek én gratis voor abonnees van Sponsorreport.

Experts
Vier vooraanstaande sprekers bespreken vanuit hun jarenlange internationale ervaring op het gebied van sponsoring en de Olympics de ontwikkelingen en verwachtingen voor 2021:

  • Julie Garcia Sjögrim, Senior Director, Partnerships, Business Development and Commercial Affairs, Canadian Olympic Committee
  • Michiel AulbersCommercial Head for Global Sports Business & Partnerships, ATPI Group
  • Martin Pietersen, Brand Director – Global Marketing & Communications ATOS
  • Thierry Borra, Sport Matters Consulting en voormalig Global Director Olympic Games Management Coca-Cola

Vanwege de internationale sprekers is de voertaal van het webinar Engels. 


Inschrijven
Schrijf direct in voor dit unieke webinar om te kijken naar de mogelijkheden bij de Olympische Spelen en andere grote evenementen. Deelname is gratis voor abonnees van Sponsorreport. Geen abonnee? Dan kun je deelnemen voor een bedrag van € 49,95. Voor dit bedrag ontvang je ook de opname van het webinar én de presentaties van de sprekers.