aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Onderhandelen doe je eerst met je ogen

ogen klein - alleen voor gebruik binnen mkb.jpg

Onderhandelen doe je eerst met je ogen

Basis cursus voor beginners (één dag)
Basis + gevorderden cursus voor beginners (twee dagen)
Gevorderden cursus (één dag)

MKB-Arbeidsvoorwaarden biedt voor de derde maal op rij met de cursus ‘Onderhandelen met je ogen’ onderhandelaars de mogelijkheid zich te bekwamen met een praktische training en kennis van het gebruik van de ogen tijdens onderhandelingen. Dit jaar is de cursus uitgebreid met een module voor gevorderden. Beginners kunnen kiezen voor de ééndaagse of tweedaagse cursus.
Steeds meer onderhandelaars weten gebruik te maken van deze unieke cursus in hun dagelijkse praktijk. Non-verbale communicatie tijdens onderhandelen is een must. Het “lezen” van uw gesprekspartners een kunst. Een kunst die u met het bekend raken van gezichtsexpressie kunt beheersen en succesvol inzetten voor een optimaal resultaat van onderhandelingsgesprekken. De opgedane ervaring stelt u ook in staat kritisch te kijken naar de samenstelling van uw team als u met meerdere onderhandelaars samenwerkt.
Geert Hommes van het TOM-instituut, schrijver van het cursusboek ‘Toegepaste non-verbale communicatie’, verzorgt de inhoud. Leon Vincken, adviseur MKB-Arbeidsvoorwaarden, neemt u mee in de complexe wereld van onderhandelen.
Meer weten?
Lees dan hier verder.
Waar en wanneer?
De cursus voor beginners start op 9 of 20 november.
De cursus voor gevorderden is op 30 november. Beginners die deelnemen aan het tweedaagse programma stromen op deze dag in.

Ter voorbereiding ontvangen de deelnemers cursusmateriaal en een opdracht. De tijdsbesteding voor beginners is ca. 6 uur, voor gevorderden ca. 8 uur. Na inschrijving volgen de details.

Inschrijven?

Geert Hommes video

Aanmelden

Meld je uiterlijk 31 oktober 2012 aan aanmelden voor deze

Kosten

De kosten bedragen voor een eendaagse workshop voor leden € 250,- excl. BTW, niet-leden betalen € 275,- excl. BTW per deelnemer*. De kosten voor de tweedaagse workshop bedragen voor leden € 500,- en voor niet-leden € 550,- excl. BTW. Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Het verzoek is om een eigen laptop (geen Ipad) met CD drive en Windows versie incl. oplader mee te nemen voor het praktische gedeelte.

De trainer

In 1991 heeft Geert Hommes zijn MBA behaald bij NIMBAS Bradford. Na vele jaren verkooporganisatie HP, overgestapt naar Randstad Holding en medegrondlegger van YACHT UK. Vanaf 2001 heeft Geert gewerkt als interim manager bij diverse MKB bedrijven. Ondertussen volgde Geert intensieve studies op het gebied van de non-verbale communicatie, waaronder een driejarige opleiding gevolgd bij Prof Dr. B.A. Goodfield welke in de V.S. één van de grote pioniers is op dit gebied. In de jaren 1999 – 2002 was hij de rechterhand van Goodfield tijdens Europese business reizen.
In 2006 werd het TOM Institute opgericht. Doel: het leren begrijpen en toepassen van non-verbale communicatie voor professionals. ”Leren luisteren met je ogen”. In 2010 zijn 850 Poolse diplomaten en top ambtenaren getraind ter voorbereiding van de Poolse voorzitterschap van de EU in juli 2011. Daarnaast is Geert Hommes actief in binnen- en buitenland, voor Clingendael, College of Europe(Brugge), DIVITEL, Politie dienst Recherche, verkoop organisaties, KIVI-NIRIA en zakelijke sociëteiten, psychiatrisch verzorgers en begeleiders, Koninklijk marechaussee, etc. Elke workshop is speciaal op de doelgroep aangepast.

  • Bij annulering tot 26 oktober 2012 worden tot 50% van de kosten in rekening gebracht, na die datum 100%.
evenements uitnodiging
 evenements uitnodiging