aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Onderhandelen met je ogen - november 2012

ogen klein - alleen voor gebruik binnen mkb.jpg

Onderhandelen met je ogen

Basis cursus voor beginners (één dag)

MKB-Arbeidsvoorwaarden biedt voor de derde maal op rij met de cursus ‘Onderhandelen met je ogen’ onderhandelaars de mogelijkheid zich te bekwamen met een praktische training en kennis van het gebruik van de ogen tijdens onderhandelingen. Steeds meer onderhandelaars weten in hun dagelijkse praktijk gebruik te maken van deze unieke cursus. Non-verbale communicatie tijdens onderhandelen is een must. Het “lezen” van uw gesprekspartners een kunst. Een kunst die u met het bekend raken van gezichtsexpressie kunt beheersen en succesvol kunt inzetten voor een optimaal resultaat van onderhandelingsgesprekken. De opgedane ervaring stelt u ook in staat kritisch te kijken naar de samenstelling van uw team als u met meerdere onderhandelaars samenwerkt.
Geert Hommes, van het TOM Institute en schrijver van het cursusboek ‘Toegepaste non-verbale communicatie’, verzorgt de inhoud van de cursus. Leon Vincken, adviseur MKB-Arbeidsvoorwaarden, neemt u mee in de complexe wereld van het onderhandelen.

Programma
Lees dan hier verder

Waar en wanneer?
De cursus vindt plaats op dinsdag 20 november 2012 van 09.30 uur tot 17.00 uur.

Waar? Klik hier voor de locatie.

Ter voorbereiding ontvangen de deelnemers cursusmateriaal en een huiswerkopdracht. De tijdsbesteding voor beginners is ca. 6 uur, voor gevorderden ca. 8 uur. Na inschrijving volgen de details.

Aanmelden

De aanmeldingstermijn is verlengd tot 13 november 2012. Klik hier inschrijven.

Kosten

De kosten voor een eendaagse workshop voor leden bedragen
€ 250,- excl. BTW, niet-leden betalen € 275,- excl. BTW per deelnemer*. De kosten voor de tweedaagse workshop bedragen voor leden € 500,- en voor niet-leden € 550,- excl. BTW. Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Het verzoek is om een eigen laptop (geen Ipad) met CD drive en Windows versie incl. oplader mee te nemen voor het praktische gedeelte. Heeft u geen laptop, dan kunt u dit bij uw inschrijving opgeven. Er wordt gewerkt in groepen van twee, er zullen genoeg deelnemers zijn die wel een laptop meenemen.

De trainer

In 1991 heeft Geert Hommeszijn MBA behaald bij NIMBAS Bradford. Na vele jaren verkooporganisatie HP, overgestapt naar Randstad Holding en medegrondlegger van YACHT UK. Vanaf 2001 heeft Geert gewerkt als interim manager bij diverse MKB bedrijven. Ondertussen volgde Geert intensieve studies op het gebied van de non-verbale communicatie, waaronder een driejarige opleiding gevolgd bij Prof Dr. B.A. Goodfield welke in de V.S. één van de grote pioniers is op dit gebied. In de jaren 1999 – 2002 was hij de rechterhand van Goodfield tijdens Europese business reizen.
In 2006 werd het TOM Institute opgericht. Doel: het leren begrijpen en toepassen van non-verbale communicatie voor professionals. ”Leren luisteren met je ogen”. In 2010 zijn 850 Poolse diplomaten en top ambtenaren getraind ter voorbereiding van de Poolse voorzitterschap van de EU in juli 2011. Daarnaast is Geert Hommes actief in binnen- en buitenland, voor Clingendael, College of Europe(Brugge), DIVITEL, Politie dienst Recherche, verkoop organisaties, KIVI-NIRIA en zakelijke sociëteiten, psychiatrisch verzorgers en begeleiders, Koninklijk marechaussee, etc. Elke workshop is speciaal op de doelgroep aangepast.

  • Bij annulering van inschrijvingen vanaf 29 oktober wordt bij annulering tot 6 november 50% van de kosten in rekening gebracht, na die datum 100%.
registratiesysteem
 registratiesysteem