Ontdek uw kansen in Israël!

 

Cyber Secure Port Cities

InnovationQuarter, het Havenbedrijf Rotterdam en de Gemeente Rotterdam organiseren samen met partners van 28 januari t/m 1 februari '18 een exclusieve business- en innovatiereis naar de Cybertech Tel Aviv 2018. 

Wilt u samen op pad met cyber- en innovatiepartners uit de Rotterdamse haven en bredere regio? Kijkt u er naar uit om in Tel Aviv de internationale cyber community te ontmoeten? Bent u geïnteresseerd in Israëlische kennis, innovatie- en/of marktkansen? Ga dan met ons mee op dit vierdaagse bezoek aan Israël.

De missie bestaat op hoofdlijnen uit deelname aan de internationale conferentie en beurs Cybertech Tel Aviv 2018 en een randprogramma met werkbezoeken, netwerkmogelijkheden en B2B meetings.

 

De Cybertech Tel Aviv staat garant voor:

  • De aanwezigheid van de internationale cyber community
  • Ontmoetingen met relevante contacten voor uw business. Cybertech Tel Aviv 2017 werd door bijna 14.000 mensen bezocht, en telde 67 delegaties uit verschillende landen.
  • De aanwezigheid van leidende multinationals, MKB’ers, start-ups, investeerders, venture capitalists, experts en potentiële klanten.
  • Expertsessies over cyber- en technologische oplossingen in relatie tot de (maak)industrie, fintech, defensie, R&D, telecommunicatie, gezondheid en overheid.

 

Ons randprogramma biedt u de volgende opties:

  • Bezoeken aan Port of Haifa en Port of Ashdod, waarin u het gesprek aan gaat met high level experts op het gebied van cybersecurity en innovatie 
  • Aanvullende netwerkmogelijkheden en B2B sessies met Israëlische bedrijven op het gebied van cyber security en maritime.
  • Meetings met maritime innovation accelerator The Dock en innovatiecentrum Cyberspark

 

Meer details zijn te vinden onder de kop 'Programma', die we de komende twee weken bij zullen blijven werken met meer informatie over de verschillende onderdelen.

 

Doel en doelgroep

Ons gemeenschappelijke doel is het creëren van business development kansen, vinden van internationale technologie- en innovatiepartners en het opdoen van inspiratie in de unieke setting van het innovatie ecosysteem van Israël. Aangezien ook partijen als het Havenbedrijf Rotterdam, The Hague Security Delta en de Gemeente Rotterdam met ons meereizen zal het bovendien uw Nederlandse netwerk versterken.

Ons op maat gemaakte programma is bedoeld voor Nederlandse Cyber Security bedrijven die hun internationaliseringskansen in Israël willen verkennen. In het bijzonder als het gaat om activiteiten op het gebied van het thema van de missie: Cyber Secure Port Cities.

Doelgroep: CTO/CEO/COO/Hoofd R&D, (Sr.) Business Development en Sales Managers.

 

Organisatie

Deze missie is een initiatief van InnovationQuarter en Gemeente Rotterdam, en wordt actief ondersteund door het Havenbedrijf Rotterdam, The Hague Security Delta en de Nederlandse Ambassade in Tel Aviv.