Praktische informatie

Data en tijden.
24 september 2020 van 9.30- 17.00 uur, inloop vanaf 9.00 uur.
25 september 2020 2020 van 9.30 - 17.00 uur, inloop vanaf 9.00 uur.
terugkomdag 13 november 2020 van 9.30 - 16.30 uur, inloop vanaf 9.00 uur.
 
Covid-19
Het verdiepingslab zal worden aangepast aan de overheidsmaatregelen ter bestrijding van Covid-19. Het mooie van de locatie in Naarden is dat het kleinschalig is en in een natuurgebied ligt. Wij zijn de enige groep in het gebouw en er staan vier verschillende ruimtes tot onze beschikking. Deze kunnen zo ingericht worden dat we 1,5 meter afstand kunnen houden van elkaar en één looprichting kunnen instellen. De ruimtes hebben allemaal ramen en zijn makkelijk te luchten. Bij mooi weer kunnen we ook buiten werken en extra genieten van het prachtige uitzicht. Vanzelfsprekend zullen we extra hygiëne maatregelen nemen en alle richtlijnen van het RIVM inachtnemen. Dit geldt ook voor de catering en het maximale aantal deelnemers.
 
Kosten
€595 excl. BTW voor NIP-leden. 
€650 excl. BTW voor niet NIP-leden. 
Inclusief literatuur, lunch, drankjes en borrel na afloop.
Het aantal deelnemers is minimaal 12, maximaal 16. 
 
Inschrijven
Klik hier voor het aanmeldformulier. Deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding en ontvangst van betaling. Annuleren zonder kosten is schriftelijk (per e mail) mogelijk tot een maand voor de startdatum. Bij annulering worden administratiekosten van €25 in rekening gebracht. Na deze datum worden de volledige kosten in rekening gebracht, ongeacht de reden van annulering. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats laten deelnemen, mits je de naam van die persoon doorgeeft.
 
Literatuur
Voorafgaand aan de eerste twee dagen krijg je relevante literatuur om door te nemen voor de bijeenkomst. We gaan praktisch aan de slag met verschillende opdrachten. Theorie, oefeningen, persoonlijke reflectie, groepsreflecties en groepsbesprekingen worden afgewisseld. 
 
Organisatie-observatie
In de periode tussen de tweedaagse en de derde dag voer je een organisatie-observatie uit. Dit vormt de input waarmee we gaan werken op de laatste dag. Het is handig om direct na inschrijving te gaan nadenken over een organisatie waar je zou willen observeren.
 
Contact
Mocht je meer willen weten of vragen hebben dan kun je contact opnemen met:
Claudia Ng-A-Tham: c.tham@peopleinprogress.nl: 06-13049398 of                              Eva Janssen: ej@decoach.com; 06-24812860
 
 
Afbeelding: Levi W. Yaggi, copyright©2000 by Carthography Associates, Davidrumsey.com, License: creativecommons.org
 
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren