One-file endo concept: lezing & hands-on

One-file endo concept: lezing & hands-on

One-file Endo concept,
een weloverwogen besluit!

Lezing & hands-on training door Prof. Ghassan Yared

 

Op 25 oktober 2015 komt Prof. Ghassan Yared, endo specialist en de uitvinder van het RECIPROC® One-file concept naar Nederland!

In het theater van het Nederlands Instituut Beeld en Geluid brengt hij u op de hoogte van de laatste inzichten rond het initieel prepareren én de herbehandeling van het wortelkanaal met het One-file concept RECIPROC®. Hij deelt zijn uitgebreide ervaring a.d.h.v. casuïstiek en u krijgt de gelegenheid uw casus te bespreken en uw ervaring te delen.

Aansluitend aan de lezing krijgt u de kans om onder zijn leiding een hands-on training te volgen waarin u diverse kanaalvormen prepareert. De ideale gelegenheid om zelf het One-file concept te ervaren, te beoordelen en uw visie met collega’s en Prof. Ghassan Yared te delen.

Aan dit hands-on gedeelte kunnen maximaal 50 tandartsen deelnemen. Schrijf u snel in want VOL = VOL! 

De lezing en de training worden gegeven in het Engels.

Deelnamekosten

Deelnamekosten aan de lezing inclusief hands-on bedragen € 185,-
Voor deelname alleen aan de lezing bedragen de kosten € 165,-

De kosten voor deelname zijn per persoon, BTW-vrij, inclusief catering en rondleiding.

Accreditatie

Deelname aan deze bijeenkomst levert u 6 KRT-punten op. Punten worden automatisch bijgeschreven in het register. Hiervoor hebben wij u BIG-nummer nodig. U kunt dit opgeven bij inschrijving.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven via de inschrijfknop aan de linkerkant van deze pagina. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en separaat een factuur. Ongeveer twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u verdere informatie.

Verhinderd?

Alleen schriftelijke annuleringen worden geaccepteerd. Bij annulering t/m 11 oktober 2015 aan de bijeenkomst wordt € 50,- per persoon aan administratiekosten in rekening gebracht. Na 11 oktober 2015 kunnen wij geen restitutie verlenen. Vervanging van de deelnemer is uiteraard altijd mogelijk.

draaiboeksoftware
 draaiboeksoftware