Online Afstudeer Event Informatica 2020
 

Donderdag 15 oktober is het zover. Het eerste Online Afstudeer Event Informatica 2020 voor alle vierdejaars studenten Informatica vindt plaats! Bijna 25 bedrijven hebben zich aangemeld om met jou kennis te maken.

Anders dan voorgaande jaren zal dit afstudeer event online plaatsvinden, in de vorm van speeddaten en alleen voor de studenten van de opleiding Informatica.

Door middel van online speeddate sessies kun je in contact komen met bedrijven. Deze sessies vinden plaats via Microsoft Teams. Er kunnen maximaal 4 studenten per ronde gekoppeld worden aan 1 bedrijf.

Programma:
Het programma zal bestaan uit totaal vier speeddaterondes van elk 30 minuten en een pauze van 15 minuten verdeeld over de ochtend en de middag. De rondes zien er als volgt uit:

Ochtend
Speeddate ronde #1           11:00 - 11:30 uur   
Pauze 15 min          
Speeddate ronde #2           11:45 - 12:15 uur

Middag         
Speeddate ronde #3           13:00 - 13:30 uur   
Pauze 15 min          
Speeddate ronde #4           13:45 - 14:15 uur   

Eerder heb je van ons het overzicht met de deelnemende bedrijven ontvangen. Een aantal bedrijven zal zowel de ochtend als in de middag deelnemen en sommige enkel de ochtend of middag.

Bedenk hoe je je wilt voorbereiden: wat kan ik vertellen, vragen, laten zien, etc. Wie weet heb jij dan straks een hele leuke afstudeerplek!

Inschrijven voor het Online Afstudeer Event Informatica kan tot en met woensdag 7 oktober via "Aanmelden" in het linker menu.

Succes!

Hartelijke groet,

Petra Santcroos
Team Events & Communicatie
E-mailadres: ec@hr.nl


Bob Eleveld
Afstudeerbegeleider Informatica
E-mailadres: b.eleveld@hr.nl