14 juli: Online Meet & Greet Controllers

Voor de afdeling Toezicht van de Autoriteit woningcorporaties en het team Managementcyclus en control van de afdeling Control en advies zijn we op zoek naar meerdere nieuwe collega's. Wat doet een controller bij de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT)?

Tijdens deze Meet & Greet kan je kennismaken met de controllers van het team Managementcyclus en control (MC), maar ook de meer toezichthoudende controllerfuncties van de afdeling Toezicht van de Autoriteit woningcorporaties.

Heb jij vragen over de functies van controller?

Dat kan! We starten het online evenement eerst met een introductie over de ILT en de afdelingen waar we nieuwe collega's zoeken. 

Pim Daalhuisen, teamleider bij de afdeling Toezicht van de Autoriteit woningcorporaties en Louise Kanselaar, teamleider Managementcyclus en control vertellen wat meer over de ILT en de afdelingen waar we collega’s voor zoeken. En over de visie voor deze teams.

Daarna vertellen de medewerkers Tineke Koelewijn (sr. inspecteur toezichthouder) en Steffanie Possel (controller team MC) je wat meer over hoe hun werkdag eruit ziet en over hun werkzaamheden. Daarnaast heb je natuurlijk de mogelijkheid om je vragen te stellen. En als laatste vertelt recruiter Sander Wellink je meer over de sollicitatieprocedure.

 

Voor wie?

Voor geïnteresseerden met een financieel-economische achtergrond, met interesse in een algemene controllerfunctie of een controllerfunctie in het toezicht.

 

>> AANMELDEN

 

Heb je vragen over de functies?

Vacature Controller bekijk deze hier

Vacature Senior Controller bekijk deze hier

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren