Veelgestelde vragen

Toegangsbewijs

1. Ik heb geen toegangsbewijs ontvangen, wat nu?
Heb je geen bewijs in je inbox zitten, kijk dan ook in je spambox of het bewijs daar terecht is gekomen. Zit hij er niet in, vraag dan hier opnieuw je bewijs aan.


2. Waarom is er een toegangsbewijs?
Vanwege de grote belangstelling voor de Open Dag is het belangrijk je van te voren aan te melden zodat je verzekerd bent van een plekje bij de presentatie(s) van jouw keuze. Door je aan te melden ontvang je een toegangsbewijs en heb je voorrang op mensen die op de valreep besluiten naar de Open Dag te komen (zonder zich van te voren aan te melden).


3. Ik heb mijn toegangsbewijs per ongeluk verwijderd, wat nu?
Je kunt een nieuw bewijs aanvragen. Vraag hier een nieuw bewijs aan.


4. Moet ik mijn toegangsbewijs uitgeprint mee nemen of kan ik het ook op mijn telefoon laten zien?
Je mag het bewijs ook op je telefoon laten zien.

 

Ouder meenemen

1. Ik heb aangegeven geen ouder mee te brengen, maar ik wil dit aanpassen. Kan dit?

Dit kun je aanpassen via de link in je toegangsbewijs, mits de presentatie(s) er nog ruimte voor overla(a)t(en). Wanneer een bepaalde presentatie al bijna vol zit, kan het zijn dat je ouder niet mee kan naar deze presentatie. Hij of zij kan dan met een kopje koffie op je wachten of praten met studenten of adviseurs op de informatiemarkt in de Pieterskerk.


2. Kan ik echt maar één ouder meenemen?
Vanwege de grote belangstelling kun je echt maar één ouder meenemen naar de presentaties. Wel mag je met twee ouders de informatiemarkt bezoeken en kan er één ouder met een kop koffie wachten terwijl de andere ouder je tijdens de presentatie vergezelt.

 

Programma

1. Ik wil mijn programma aanpassen, hoe doe ik dit?
Via de link in je toegangsbewijs kun je je programma aanpassen. Let op, je krijgt dan ook een nieuw toegangsbewijs toegestuurd (deze verschijnt na aanmelding ook in beeld).


2. Alle presentaties die ik graag wil bezoeken zitten vol. Heeft het nog zin om naar de Open Dag te komen?
Sowieso kun je naar de informatiemarkt in de Pieterskerk en daar in gesprek gaan met studenten, docenten en adviseurs. Ook kun je hier allerlei informatiemateriaal verzamelen en je aanmelden voor een wandeling door Leiden.


 

avg en evenementen
 avg en evenementen