Uitnodiging

Opening kliniek ‘High Intensive Care’ (HIC)


Op onze locatie de Meregaard in Almere hebben we onze acute opname afdeling volledig gerenoveerd. Wij zijn er trots op dat het ons – ondanks corona – gelukt is om een geheel gemoderniseerde kliniek te realiseren. Helemaal verbouwd volgens de huidige standaarden. In deze kliniek staan cliëntbeleving en kwaliteit van zorg nóg meer voorop.


In de tweede helft van januari 2021 nemen wij de kliniek in gebruik. Maar vóórdat we dat doen stellen wij onze netwerkpartners graag in de gelegenheid de kliniek te bezichtigen.


Rondleiding
U bent voor ons een belangrijke netwerkpartner. Helaas kunnen wij u - door de huidige coronaregels - niet uitnodigen voor een persoonlijk rondleiding door het gebouw. Daarom verzorgen we op maandag 18 januari een virtuele rondleiding van 15.00-16.00 uur.


Aanmelden
Via deze website kunt u zich in voor de
rondleiding inschrijven.

Wij leiden u met trots rond in onze vernieuwde kliniek.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen toe

Frits Liefferink en Saskia van der Wouden,
directie GGz Centraal Flevoland

 

____________________________________________________________

Wij sparen voor twee geavanceerde hometrainers. Daarmee willen wij onze cliënten die vaak niet naar buiten kunnen, stimuleren te blijven bewegen. Mocht u hieraan willen bijdragen, dan kunt u heel gemakkelijk doneren via deze link naar de website van Vrienden van GGz Centraal. U kunt ook uw bijdrage overmaken naar rekeningnummer: NL53 RABO 033 499 5779 van de stichting 'vrienden van GGz Centraal' o.v.v. hometrainer HIC.
______________________________________________________________

 

 
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren