Geachte heer/mevrouw,

 

Je hebt het vast wel gemerkt, het afgelopen jaar zijn we als Landstede Groep enorm in ontwikkeling. De opbrengsten hiervan zijn terug te vinden in een herijkte missie, geactualiseerde waarden en nieuwe strategische beloften voor de jaren 2019-2022. Ook de Innovatiedag is volop in ontwikkeling… hoog tijd dus voor

een nieuwe naam: mbo V.I.P-event

 

Het wordt een dag die je zeker niet wilt missen! Een event met een uitdagend en afwisselend programma van deelsessies rondom 5 programmalijnen:

1: Persoonlijk onderwijs

Hoe kunnen we studenten en cursisten stimuleren en inspireren om zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf naar boven te halen? 

2: Professionalisering

Hoe blijven we als (onderwijs)professionals leren en ontwikkelen, zorgen we samen voor toekomstbestendig onderwijs en bouwen we aan een cultuur om van én met elkaar te leren?

3: Zingeving & brede vorming

Hoe dragen we bij aan een samenleving waarin iedereen erbij hoort en mensen verantwoordelijkheid willen dragen voor zichzelf, hun leefgemeenschap, de samenleving en de wereld om ons heen? 

4: Krachtige verbinding in de regio

Hoe zorgen we voor toekomstbestendig onderwijs met duurzame verbindingen binnen Landstede Groep, met alumni, met de gemeenschap, met de regionale arbeidsmarkt, met (regionale) overheden, met onderzoeksinstellingen en met andere onderwijsorganisaties?

5: Innoveren & excelleren

Hoe zorgen we ervoor dat we klaar zijn voor de toekomstige arbeidsmarkt?

De deelsessies vinden plaats in 3 rondes:

Ronde 1: 9.30 – 10.30 uur >Professionaliseren
workshop, presentatie, masterclass of samen creëren >Innoveren
Ronde 2: 13.00 – 14.00 uur  
workshop of presentatie over innovatie-, vernieuwings- en/of  onderzoeksprocessen  
Ronde 3: 14.30 – 15.30 uur          >Verbinden

Dialoogtafels voor gesprek, discussie, delen van kennis, expertise en ervaring, o.l.v.een gespreksleider.

 

 

Het V.I.P.-event = leren met én van elkaar, dus meld je aan…..!

  • om een deelsessie te verzorgen in ronde 1 of ronde 2.
  • als gespreksleider aan de slag te gaan met een thema in ronde 3.  Doe je mee….? Helemaal fantastisch! Met slechts één klik op onderstaande aanmeldlink zit je in het aanmeldmenu. Dit kan tot 1 maart. 


Heb je ideeën voor een (masterclass)spreker of specifiek thema (in ronde 3), die aansluiten bij dit event en jouw interesse, laat het weten aan Renate Mensink rmensink@landstedegroep.nl
 

Kortom…hou je agenda vrij op 16 april en neem een introducé mee als je wilt. 
(in verband met de meivakantie zijn we dit jaar afgeweken van de traditiegetrouwe 3e paasdag). De locatie is het Rechterland 1 in Zwolle. Uitnodiging hiervoor volgt eind maart begin april). 
 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren