Wisse Stenchlak

Wisse Stenchlak

HEYDAY - Host

Wisse, 30 jaar, is bij HEYDAY werkzaam als New Business & Innovation Manager. Vanuit deze rol brengt hij partijen samen om innovatie van de grond te krijgen, bindt hij nieuwe klanten en partners aan HEYDAY én versterkt hij het merk HEYDAY in de markt. Wisse is een energieke vernieuwer. Zijn blik is gericht op ontdekken, inspireren en samen iets nieuws gaan DOEN! Hij staat als een ontdekkingsreiziger in de wereld, nieuwsgierig, onderzoekend en alert op alles wat er vandaag al is, en morgen gaat komen. Hij staat graag op podia, om anderen enthousiast te maken, organiseert talloze events om mensen bij elkaar te brengen en publiceert regelmatig.

Floor van Dalen

Floor van Dalen

Vattenfall - Host 

Floor werkt bij Vattenfall als Facility Advisor. In deze functie kijkt ze continu naar het verbeteren van de Real Estate en Facility Management afdeling (binnen Nederland en daarbuiten) en is daarnaast bezig met innovatie binnen en buiten het vakgebied. Hoe is die innovatie te gebruiken binnen de afdeling? Door nieuwsgierig te zijn en samenwerking te zoeken met anderen wil ze graag steeds betere dienstverlening bereiken, dat is waar haar passie ligt. Zolang er nieuwe dingen te ontdekken zijn (op allerlei vlakken) is Floor in haar element. Floor is 6 jaar geleden afgestudeerd en is het levende bewijs dat je in een relatief korte tijd na je afstuderen veel gave projecten kunt doen en mooie dingen kan bereiken. 

Catelijne Bexkens

Catelijne Bexkens

Corporate Rebels - Keynote

Catelijne Bexkens stuurde Communicatie Wetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Voordat ze deelnam aan het Corporate Rebels avontuur werkte ze bij diverse creatieve marketing en PR-bedrijven in Amsterdam en Boston, USA.

Freek Ronner

Freek Ronner

Corporate Rebels - Keynote

Freek-Jan Ronner studeerde Innovatiemanagement aan de Technische Universiteit Eindhoven en werkte bij verschillende ziekenhuizen en high tech bedrijf ASML voordat hij bij Corporae Rebels begon.

Thomas Ibelings

Thomas Ibelings

Coolblue - FM Talk

Als facilitair projectleider bij Coolblue is Thomas Ibelings verantwoordelijk voor het begeleiden van uiteenlopende projecten, zoals het bouwen van nieuwe kantoren, winkels, magazijnen, het implementeren van roommanagers of het verbeteren van interne processen.

Boy Lokhoff

Boy Lokhoff

Healthy Workers - Sessie

Boy (30) is CEO/ co-founder Healthy Workers. Heeft als ondernemer veel tegenslag gehad maar zijn 2e start-up. Healthy Workers, heeft een groeiend klantenbestand met launching customers als UWV, PwC en IBM. 

Toon van Straaten

Toon van Straaten

FM Escape Room

Initiator FM Escape Room. Onlangs afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool (FM) en vanaf september werkzaam bij het NIC.

Diverse sprekers

Frank van der Leest

VGZ - Sessie

Frank is facility professional bij VGZ en deelt graag zijn visie op het gezonder maken van kantoren. 

Diverse sprekers

Tiko Smetsers

Arrange Interim - Sessie

Tiko Smetsers (34 jaar) is Business Manager van Arrange Interim. Als eindverantwoordelijke geeft Tiko leiding aan de snelle groei en ontwikkelingen binnen deze interim-organisatie. Naast zijn werkzaamheden bij Arrange Interim is Tiko lijsttrekker voor D66 Flevoland. 

Diverse sprekers

Frans van Eersel

Google - Sessie

Global Real Estate & Workplace @ Google (Bay Area / Silicon Valley)

Annemarth

Annemarth Hagestein

HEYDAY - FM-Talk

Facility Coordinator bij HEYDAY. Momenteel werkzaam namens HEYDAY bij DB Schenker.

Yvette Kooijman

Yvette Kooijman

HEYDAY - FM-Talk

Junior Consultant bij HEYDAY Facility Institute. Voert uiteenlopende opdrachten uit voor klanten zoals Rabobank en DSM.

Diverse sprekers

Yvette Watson

PHI Factory - Sessie

Yvette Watson is mede-oprichter van PHI Factory en helpt organisaties te versnellen naar een circulaire economie. Ze adviseert organisaties o.a. bij huisvestingstrajecten die moeten leiden tot een energieneutraal en circulair gebouw. Ook ondersteunt ze organisaties bij het vormen van een sterke strategie en/of het ontwikkelen van duurzame en circulaire concepten in de praktijk.

Pauline van Raaij

Pauline van Raaij

WorkWire - Sessie

Pauline van Raaij, cognitief psycholoog en huisvestingsadviseur bij WorkWire.

Nadine van Dijk

Nadine van Dijk

Yask - Sessie

Nadine is werkzaam voor Yask en actief bij een diversiteit van opdrachtgevers als innovatiemanager advies en ontwikkeling.

Sander Poeth

Sander Poeth

Yask - Sessie

Sander is werkzaam voor Yask en actief bij een diversiteit van opdrachtgevers als facility manager

Bas Dubbeld

Bas Dubbeld

Facilicom - FM-Talk

Bas is per 1 oktober sociaal ondernemer bij Buitengewoon. De afgelopen twee jaar was hij management trainee binnen Facilicom Group in verschillende functies.

Michiel Schouten

Michiel Schouten

Arrange Interim - FM-Talk

Michiel Schouten is een doorgewinterde Interim Professional bij Arrange Interim. Na zijn opdrachten bij Delta Lloyd, Provincie Fryslân, Carmel College Salland en ISS Facility Services (voor het account Coolblue) werkt hij sinds december 2017 bij de RAI Amsterdam. Als Projectmanager van de Technische Dienst is hij onder andere verantwoordelijk voor de bouw van tijdelijke event-ruimtes.

Valery Bouwman

Valery Bouwman

Arrange Interim - FM-Talk

Direct na haar master Facility and Real Estate Management is Valery Bouwman in januari 2017 aan de slag gegaan bij Arrange Interim als Facility Talent. Met opdrachten bij Bilfinger, Haaglanden Medisch Centrum en ING heeft ze als Young Professional in een korte tijd diverse organisaties en culturen mogen aanschouwen.

Anne Peters

Anne Peters

Yask - FM-Talk

Anne Peters, afgestudeerd in 2014 aan Academie Diedenoort Facility Management in Nijmegen. Via de Facilitydesk doorgegroeid als facility coördinator binnen Yask. 2,5 jaar werkzaam geweest bij de NS regio Noord-West en nu werkzaam bij een gevarieerd gezelschap aan klanten van Yask in het zuiden van Nederland

Simone Schrijnemaekers

Simone Schrijnemaekers

Yask- FM-Talk

Simone Schrijnemaekers, in 2011 afgestudeerd in Facility Management aan de Hogeschool Zuyd. Aansluitend vijf jaar werkzaam geweest als facilitair projectmedewerker in ziekenhuis Zuyderland, waarbij ze ook een gastvrijheidsbeleid heeft ontwikkeld. Simone is ruim één jaar werkzaam bij YASK als facility coördinator bij Eurocontrol & Obvion in Limburg.

Meta den Otter

Meta den Otter

CSU - FM-Talk

Meta den Otter is projectmanager bij Nederlands grootste attractiepark voor CSU.

Marjolein Dreef

Marjolein Dreef

CSU - Sessie

Transitiemanager FM Coalitie bij CSU.

Diverse sprekers

Barbara Tjin A Koeng

Sessie

Barbara Tjin A Koeng is mindful run- en wandelcoach. Na een carrière in de IT, diverse managementfuncties en een burn-out is zij haar eigen coachingspraktijk begonnen. Haar missie is om anderen te leren met stress om te gaan voordat ze er ziek van worden.

Jaap Kloos

Jaap Kloos

Haagse Hogeschool - Host FM-Talks

Teamleider FM bij Haagse Hogeschool.

Pernilla Orij

Sodexo - FM Talk

Pernilla Orij, afgestudeerd aan Tilburg University, Master Marketing Management, is sinds 2016 werkzaam bij Sodexo. Momenteel werkt ze als marketeer in de Benelux-regio, waarbij ze vooral werkt voor klanten binnen overheden, semioverheden, justitie, universiteiten en hogescholen. Een interessante functie met een verscheidenheid aan werkzaamheden, de ene dag werkt ze aan een digitale oplossing voor een universiteit, de dag erna is ze op klantbezoek bij een Penitentiaire Inrichting voor een doelgroepenonderzoek.

Rogier Verbeek

Facilicom - sessie

Directeur Klant & Markt bij Facilicom Solutions

Facilicom Solutions | Visionair | Integraal is het helemaal | Fair & Circulair | Millenniumrelatie | Co-creatie | Duurzaamheid | Waardecreatie | Hostmanship | Consuminderen | Buitenmens 

Linda van der Marel

FGB Facility Group - sessie

Solutions manager bij FGB Facility Management

Linda Driessen

D&B The Facility Group - sessie

Linda heeft ruime ervaring in het facilitaire werkveld. Ze heeft meerdere functies bekleed zoals Facility Officer bij internationaal farmaceutisch bedrijf Astellas, Facilitair Projectleider bij Coolblue en sinds december 2017 werkzaam bij D&B the Facility Group als Manager InCharge (Facility & Community Manager) voor Quarter Offices in Amsterdam-Sloterdijk. Drie multi-tenant panden die samen als één community functioneren. Opdrachtgever: HighBrook Investors / Equity Estate.

Kim Tielman

Consultant Facility Management - FM Talk

Kim is Facilitair consultant bij Drees & Sommer en voert uiteenlopende opdrachten uit bij opdrachtgevers op het gebied van interim en consultancy.

Laurens Verhoeven

District manager CSU Hotel Services - FM Talk

Gedreven om te leren en een succes te maken van de functie die ik bekleed. Dit wordt gelukkig wederzijds opgemerkt, waardoor er snelle stappen mogelijk gemaakt worden. In een jaar heb ik geleerd waar ik elders tien jaar over zou hebben gedaan.

Kirsten Steenvoort

Business coach - Upgrade your personal brand

Van PR activaties tot eventmarketing en van contentmarketing tot slim met data omgaan. Marketing en Branding hebben de afgelopen 10 jaar als rode draad door Kirsten (33) haar carrière heen gelopen. Als brandmanager bij VIVA was zij eindverantwoordelijk en daarmee bezig met de P&L, strategie, management en uiteraard merkbewaking. IIn haar laatste rol als New Business Manager focuste Kirsten zich op nieuwe verdienmodellen voor zowel B2B als B2C. Kirsten heeft een eigen visie op brandmanagement en weet deze ook te vertalen naar het persoonlijke vlak - het belang van personal branding. 

Ronald van Aggelen

SBA Managing Partner en auteur 'Mindhacking, de praktijk van beinvloeden'

Ronald is al meer dan 25 jaar als ondernemer bezig met leiderschap en beinvloeden van gedrag. Hij is praktijktrainer, coach, spreker, auteur van diverse managementboeken én Thought Leader voor Leadership Intent programma's in Nederland. Ohja, en hij is ook nog eens oprichter van de Sport Business Academy met Ajax als founding customer.