Noteer Facility Matters 2019 alvast in je agenda:
21 november 2019

Datum & locatie

Datum
Donderdag 29 november 2018 (12.00 - 19.00 uur)

Locatie:
B. Amsterdam (Google Maps)
Johan Huizingalaan 763a
1066 VH Amsterdam 

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Metrohalte 'Henk Sneevlietweg' ligt op enkele minuten loopafstand. Plan je route via 9292ov.nl. 
Daarnaast is er voldoende betaalde parkeergelegenheid. De eerste twee uur parkeren is gratis. Daarna betaal je 2 euro per uur, met een max van 12 euro.

Wie ontmoet je?

Het festival is speciaal opgezet voor FM-professionals met 1 tot 10 jaar werkervaring. Je ontmoet ongeveer 200 young professionals. Ook afstuderende studenten óf net afgestudeerden van facilitair management, hotelschool of een relevante facility studie zijn van harte welkom.

Ben je geen young professional of ben je werkzaam aan de 'advies/HR' kant binnen FM en wil je het kennisfestival graag bijwonen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Inschrijven & Tarieven

Schrijf je hier in. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail.

Primaire doelgroep (Young professionals met 1 tot 10 jaar werkervaring, werkzaam of gedetacheerd bij opdrachtgevers) 
Reguliere prijs: €99
Kom met een collega: € 69 p.p.

Secundaire doelgroep* (Werkzaam aan de FM-advieskant)
Prijs commercieel ticket: € 349

Studeer je bijna af aan een relevante studie? Neem dan contact met ons op over toegang tot het festival.

* De organisatie behoudt zich het recht om inschrijvingen te annuleren of - na overleg - aan te passen als personen buiten de gekozen doelgroep vallen.

Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden
Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Je kan tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meld je je binnen twee weken voor aanvang af, of ben je afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. Je kan bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van jouw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kan je doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V., gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.

Organisatie

Het Young Professional event 'Facility Matters' wordt georganiseerd door Facto, onderdeel van uitgeverij Vakmedianet B.V.