Bijeenkomst over de overstap van po naar vo

Op deze middag (13:00 tot 17:00 uur) ‘lopen’ we met u het schooljaar door. We besteden aandacht aan de regionale BOVO afspraken, het jaaroverzicht, het basisschooladvies, onderwijskundig rapport, de verschillende onderwijstypen op het vo en de toetsen en testen die nodig zijn als een kind naar het leerwegondersteunend onderwijs of praktijkonderwijs gaat.

Voor de mensen die hun kennis willen opfrissen behandelen we de wijzigingen t.o.v. het voorgaande schooljaar en is er ruimte om vragen te stellen en met elkaar (deelnemers, BOVO en iemand van het vo) in discussie te gaan.

Bijeenkomst POVO OT

Onder voorbehoud van de regeringsmaatregelen organiseren wij op: 30 september van 14:00 tot 16:00 uur en op 1 oktober van 16:00 tot 18:00 uur een cursus POVO OT.

Tijdens deze bijeenkomst leert u alles over de digitale applicatie POVO OT. In een middag geven we u tools zodat u daarna zelf met de applicatie kan gaan werken. Mensen die nog nooit met POVO OT hebben gewerkt, raden wij deze bijeenkomst van harte aan.

Geef hieronder aan of u interesse heeft, u ontvangt dan later van ons een aparte uitnodiging en meer informatie over de locatie. Reserveer, bij interesse, deze datum wel alvast in uw agenda.