OWee Bestuur 2019

OWee Bestuur 2019

Dat je nu dit formulier leest laat zien dat je interesse hebt in de organisatie van de OWee in 2019! Wat goed! Door op onderstaande link te klikken krijg je alle informatie over wat het inhoud om de OWee te organiseren en over de sollicitatie procedure.

 

Klik hier voor het interesse document OWee 2019

 

Door onderstaande vragen te beantwoorden kun je solliciteren voor OWee Bestuur 2019. Solliciteren is mogelijk tot uiterlijk 25 september 23:59, waarna je uitgenodigd kan worden voor een sollicitatiegesprek in de week van 1 oktober. De derde stap in het sollicitatieproces is een workshopmiddag op 10 oktober, waarbij je in groepen een aantal cases zo goed mogelijk op zal proberen te lossen. Op 12 oktober kunnen we nog de laatste vragen stellen.

 

We kijken erg uit naar je sollicitatie! Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben of een keer een kop koffie willen drinken, stuur dan vrijblijvend een mailtje naar voorzitter@owee.nl.

In het volgende deel vragen we je om een foto van jezelf, een motivatiebrief en je CV te uploaden. In je motivatiebrief kun je aangeven waarom jij de OWee in 2019 wilt organiseren en waarom jij de geschikte persoon hiervoor bent. Vertel  iets over jezelf en nevenactiviteiten of ervaringen die je hebt die je zouden kunnen helpen bij de organisatie van de OWee.

aanmeldformulier bouwen
 aanmeldformulier bouwen