Introductiedagen 2018

Introductiedagen 2018

Leuk dat je in Delft gaat studeren! Via dit formulier kun je je opgeven voor zowel de Delftse Ontvangstweek (OWee) als het EersteJaarsWeekend (EJW) van jouw studie. Het is mogelijk om je alleen voor de OWee, alleen voor het EJW of voor beiden op te geven. Een betere start van je studententijd bestaat er niet!

Op zondagmiddag 19 augustus begint de OWee en zie je alles wat Delft je te bieden heeft op het gebied van studie, cultuur, sport- en studentenverenigingen. De OWee duurt tot en met donderdag 23 augustus.

Als jij je via dit formulier inschrijft voor de OWee en je hebt een bevestigingsmail gekregen, ben je verzekerd van deelname.
Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd mailen naar info@owee.nl en in dringende gevallen bellen naar 015-2786709.

Tot in de OWee!

 

For English students we would like to refer you to the English registration form of the following bachelor programs;

  • Applied Earth Sciences
  • Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek (aerospace engineering)
  • Technische Informatica (computer science and engineering)
  • Nanobiology

 Registration OWee 2018

Heb je een andere allergie? Schrijf die dan hieronder.

Helaas kunnen we niet met alle allergieën rekening houden maar we proberen iedereen zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Op het volgende adres zal je alle post ontvangen voor OWee en het eerstejaarsweekend.

De OWee is gericht op bachelorstudenten. De TU Delft heeft een ander programma voor master- en exchangestudenten. Tijdens dit programma maak je kennis met andere masterstudenten, de studiecultuur van de TU Delft en de academische vaardigheden die je nodig zult hebben tijdens je studie. Meer informatie hierover kan je vinden op Introduction programme.

 

Wil jij liever kennis maken met bachelorstudenten en de verschillende studentenverenigingen? Vul dan deze lijst verder in!

Als je een studie gaat volgen die bestaat uit een combinatie van twee of meerdere universiteiten en één van deze universiteiten is TU Delft, dan mag je TU Delft invullen bij de vorige vraag. 

Als je een studie gaat volgen die bestaat uit een combinatie van twee of meerdere universiteiten en één van deze universiteiten is TU Delft, dan mag je TU Delft invullen bij de vorige vraag. 

Dear Prospective student of AES,

During the First Year’s Weekend we will go to Belgium and Germany. With a Dutch study visa you can go to these countries. However, it can take some time for the TU Delft to approve and give you your visa (8 weeks approximately, according to the TU Delft website). Therefore, we need to know if you have received your visa before the trip. If you could enter your email address in the box below, we can contact you about your visa.

Of course if you do not have a valid visa before the 19th of August, you will get a full refund of the trip. (If you do have a valid visa and you do not show up, you will not get a refund). The first years weekend is the perfect opportunity for all prospective students to get to know each other and the bachelors programme, so sign up, even if you are not sure whether you’ll get your visa in time!
For more questions you can always contact us by phone or mail:
Mail: secretaris-MV@tudelft.nl
Phone: +31152786039

De volgende vragen worden namens de studievereniging D.B.S.G. Stylos gevraagd.

De volgende vragen worden gesteld door de studievereniging van Civiele Techniek "Practische Studie".

De volgende vragen worden gesteld namens de Vereniging van Technische Physica.

De volgende vragen worden gesteld namens W.I.S.V. 'Christiaan Huygens'.

De volgende vraag wordt gesteld namens Studievereniging ETV

De volgende vragen worden gesteld namens Studievereniging i.d

De volgende vragen worden gesteld namens Klinische Technologie Eerstejaarsweekend commissie.

Life Science & Technology

De studievereniging van Life Science & Technology heet S.V. LIFE. Deze organiseert een eerstejaarsweekend voor alle aankomende eerstejaarsstudenten van Life Science & Technology en het weekend is van 10 tot en met 12 augustus. 

Wil je deelnemen aan het eerstejaarsweekend van Life Science & Technology? Klik dan hier. Op deze website kan jij je inschrijven en betalen voor het eerstejaarsweekend.

Wil je (ook) de OWee lopen? ga dan verder met dit formulier. 

Luchtvaart- & Ruimtevaarttechniek

Het eerstejaarsweekend van Luchtvaart- & Ruimtevaarttechniek wordt georganiseerd door de Studievereniging van Luchtvaart- & Ruimtevaarttechniek; V.S.V. Leonardo da Vinci. Het eerstejaarsweekend zal plaatsvinden van 16 tot en met 19 augustus.

Wil je deelnemen aan het eerstejaarsweekend van Luchtvaart- & Ruimtevaarttechniek? Dan kan jij je hier aanmelden.

Wil je (ook) de OWee lopen? Ga dan verder met dit formulier. 

De volgende vragen worden gesteld namens S.G. 'William Froude'.

Molecular Science & Technology

Het eerstejaarsweekend van Molecular Science & Technology wordt georganiseerd door de studievereniging van Molecular Science & Technology: Technologisch Gezelschap. Het eerstejaarsweekend  vindt plaats van 10 tot en met 13 augustus. Wil jij je opgeven dan kan hier

 

Wil je (ook) de OWee lopen? Vul dit formulier dan verder in. 

De volgende vragen worden gesteld namens het bestuur van de studievereniging van Nanobiology

De volgende vragen worden gesteld namens het bestuur van de studievereniging van Technische bestuurskunde

De volgende vragen worden gesteld namens W.I.S.V. 'Christiaan Huygens'.

De volgende vragen worden gesteld namens W.I.S.V. 'Christiaan Huygens'.

De volgende vragen worden gesteld namens de Vereniging van Technische Physica.

De volgende vragen worden gesteld namens Gezelschap Leeghwater.

Onderstaande gegevens zijn nodig voor een excursie naar het ECT (Europe containers terminals).

Gezelschap Leeghwater bewaart mijn kerngegevens om mijn lidmaatschap te voltrekken gedurende mijn lidmaatschap en maximaal drie jaar na afloop hiervan.

Ik kan ten alle tijden mijn gegevens opvragen, inzien en aanpassen. Gezelschap Leeghwater behandelt mijn gegevens wetmatig en volgens de privacy policy van de vereniging.

De kerngegevens betreffen: Naam, adres, email, telefoonnummer en startjaar studie.

De volgende vragen worden gesteld namens Kybernetes.

De volgende vragen worden gesteld door studievereniging Rheon.

Helaas is er voor de opleiding Projectleider Techniek Associate Degree geen eerstejaarsweekend.

HBO-ICT  

De studievereniging van HBO-ICT heet S.V. Equinox. Deze organiseert een eerstejaarsweekend voor alle aankomende eerstejaarsstudenten van HBO-ICT. Het weekend is van 16 tot en met 18 augustus. 

Wil je deelnemen aan het eerstejaarsweekend van S.V. Equinox? Klik dan hier. Op deze website kan jij je inschrijven en betalen voor het eerstejaarsweekend.

Wil je (ook) de OWee lopen? ga dan verder met dit formulier. 

De volgende vragen worden gesteld namens OWee Bestuur 2018.

Dit jaar gaat de OWee verduurzamen en daarom zal het programma beschikbaar komen in de OWee app. Voor degenen die geen telefoon beschikbaar hebben of iedereen die het leuk vindt kan een programmaboekje aan vragen. 

Om nog beter voorbereid te zijn op je studententijd vind je hieronder een aantal dingen die goed van pas komen gedurende je studententijd!

Je bankzaken regelen tijdens je studie? No stress!

Rabobank stuurt je eenmalig handige tips. Hiermee houd jij grip op jouw geld tijdens je studie.

Studieboeken nodig? Word lid van de VSSD voor slechts 12 euro en bespaar daarmee op de aanschaf van je studieboeken! De VSSD is de studentenvakbond van Delft, met ruim 3500 leden komen wij op voor de belangen van de Delftse student.

De introdeal is op basis van beschikbaarheid. Helaas zijn er in jouw stad geen Swapfietsen meer beschikbaar voor de introdeal. Je kan jezelf wel op de wachtlijst zetten voor een Swapfiets. Dit kan op de website van Swapfiets zelf: https://swapfiets.nl/introweek/owee"

Laptopproject

Met hoge korting een krachtige laptop aanschaffen die volledig geschikt is voor jouw opleiding? Dat kan via het officiële laptopproject van de TU Delft.

 

Loop dit voordeel niet mis, ontvang per e-mail meer informatie over de mogelijkheden. Deze laptops zijn exclusief en alleen bestelbaar via de webshop van Misco Solutions.

€ 35,00

Totaal: € 35,00

aanwezigheidsregistratie
 aanwezigheidsregistratie