UT-Kring: paasbonbons maken

UT-Kring: paasbonbons maken

Doe je mee?

We hebben een super gezellige workshop georganiseerd bij Bakkerij Nollen in Hengevelde op vrijdag 13 maart 2020. Tijdens deze workshops maak je kennis met chocolade, maar ga je ook zelf aan de slag om iets heerlijks voor de paasdagen te maken.

Beschrijving:

Tijdens de workshop, welke gemiddeld 2 uur duurt, maak je na een korte inleiding over chocolade, in een ontspannen sfeer, kennis met de 3 hoofdzaken van het werken met chocolade: sier/stukswerk, vormbonbons (mouleren) en doorhaalbonbons (enroberen).

Om de chocolade de tijd te geven om te stollen, is er een kort pauze moment voor koffie/thee met iets lekkers. Vanzelfsprekend mag je alle artikelen welke je tijdens de workshop maakt ook mee naar huis nemen. 

 

Aanvangstijd: 19.00 uur

Locatie: Bakkerij Nollen Hengevelde. Routebeschrijving zie tabblad 'Locatie'.

Alleen te boeken voor UT-Kringleden. Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Prijs per persoon: € 19,00.
Maximaal 1 introducé per UT-Kringlid, voor dezefde prijs als UT-Kringlid.  

Reserveren en betalen kan tot 6 maart 2020 via tabblad op deze pagina 'aanmelden'.

De inschrijfvoorwaarden zijn te vinden op onze website.

De plaatjes zijn slechts voorbeelden van willekeurige bonbons, dit zijn geen voorbeelden van vorige workshops.
 
uitnodiging
 uitnodiging