Participantenbijeenkomst

Participantenbijeenkomst

Participantenbijeenkomst

Op maandag 22 september organiseert Dutch Power de participantenbijeenkomst.

Wim de Ridder geeft niet alleen inzicht in toekomstige ontwikkelingen, maar ook hoe deze gebruikt kunnen worden voor het ontwikkelen van een visie en een strategie voor je organisatie en hoe je winst kunt maken door beter gebruik te maken van de krachten in de samenleving. Om te overleven moeten organisaties zien waar kansen voor de toekomst liggen, maar ook lef hebben om te kiezen voor vernieuwingen.

Maar dat doen we niet alleen. Dutch Power, uitgegroeid tot een trots en stabiel netwerk met een brede vertegenwoordiging in de sector, verkent ook graag samen met jou de toekomst. Samen met meer dan 50 bedrijven participeren koesteren we de belangrijke waarden; kennis gunnen, geven en delen, vertrouwen, verbinding, verdieping en stellen we tijdens deze bijeenkomst de onderwerpen voor 2015 vast.

Het leveren van een bijdrage in welke vorm dan ook is een voorwaarde om het succes van de afgelopen jaren voort te zetten, om uiteindelijk "hét Platform" in de elektriciteitssector te worden voor specialisten en managers uit de energiebranche, young researchers, young professionals, studenten en aankomend talent. Want dat is het streven. Het is dan ook een gemiste kans, zo niet ondenkbaar, dat jouw bedrijf niet bij de partcipantenbijeenkomst op 22 september is om invulling te geven aan de door Wim de Ridder geschetste scenario’s en trends.

Want alleen samen maken we het verschil!

Inbreng?
Dutch Power neemt het podium om te vertellen welke initiatieven er op dit moment spelen. Maar Dutch Power biedt ook nieuwe en bestaande participanten op deze dag het podium. Laat ons weten welke onderwerpen jij wenst te adresseren en/of welke inzichten je zou willen delen. We reserveren graag een plaats voor jou in het programma.

Voor vragen bel of mail naar Jeanet Brouwhuis - 06 29057654 / info@dutchpower.net
We zien je graag op 22 september.

check in op events
 check in op events