Werkconferentie Passend naar je Pensioen

Werkconferentie Passend naar je Pensioen

Welkom
 

Wil je ook meedenken? Over hoe we er als SZW voor kunnen zorgen dat duurzame inzetbaarheid de standaard wordt en de arbeidsmarktpositie van vijftigplussers verbetert? Hoe mensen meer zekerheid en regie over hun moment van pensioneren kunnen krijgen? Hoe we zorgen dat alle werkenden een goed pensioen opbouwen? En hoe we voorkomen dat wijzigingen in ons beleid tot enorme deuken in het vertrouwen van burgers in de overheid leiden?

Deze vragen staan centraal tijdens de eerste SZW-Werkconferentie op dinsdagmiddag 29 mei van 13:00 - 16:30. Kom je ook? Meld je dan nu aan. Let op! Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meldt je snel aan.

Tijdens de werkconferentie zullen we op een interactieve manier discussiëren, meedenken en oplossingen verzinnen in verschillende werksessies over bovenstaande thema’s omtrent duurzame inzetbaarheid en pensioen. Het wordt een interne conferentie waar je als SZW’er vrij bent om ook vragen te stellen over ons beleid en de uitdagingen waar we voor staan, ook (of juist) als je je in je dagelijkse werk met hele andere thema’s bezighoudt. De organisatie is in handen van meerdere directies (WR, G&VW, SV, ASEA en AV), maar de werkconferentie is pas geslaagd als we met een nog breder gezelschap aan SZW’ers hiermee aan de slag gaan
.


• Wat: Werkconferentie ‘Passend naar je pensioen’

• Wanneer: Dinsdag 29 mei, 13.00 - 16.30 uur

• Waar: SZW Apollozaal 1+2 en Muzenzaal 2+3 (B.04)

• Aanmelden: klik hier


Werkconferenties
De werkconferenties zijn onderdeel van het strategisch denkwerk binnen SZW. Het is een initiatief van de Bestuursraad om strategische vragen over ons beleid breed te agenderen en gezamenlijk te beantwoorden. Elk half jaar staat met een werkconferentie de spotlight op één voor SZW prangend thema. De opzet is dat we als SZW'ers onder elkaar het laatste denkwerk presenteren en dilemma’s voorleggen, zodat we samenhang aanbrengen en een gezamenlijk visie ontwikkelen.

Voor vragen over de werkconferentie kunt u e-mailen naar Postbus Evenementen ASEA 

congresregistratie
 congresregistratie