Aanmeld formulier Pinksterkamp 2019.

let op! Alle prijzen zijn onder voorbehoud.

Voor het pinksterkamp

Het pinksterkamp is leuk vanwege de ontspanning, de gezelligheid, het lekkere eten en drinken en natuurlijk vanwege het duiken. Maar wat opvalt is dat het met zijn allen samenwerken om het pinksterkamp neer te zetten ook zo veel plezier geeft, juist door het samen werken. 

En het aardige is: daar hoef je niet voor te wachten tot de tent opgezet moet worden. Je kan bijvoorbeeld ook donderdagavond al helpen met het inpakken van de aanhanger!

Kamperen

Dit jaar vragen we niet om via de website aan te geven met welk kampeermiddel je komt. Dit gaan we op het pinksterkamp zelf bekijken. De tarieven van de camping zijn te vinden op: https://campinghogezand.nl/nl/tarieven-kamperen/

Vrijdag

Eten Vrijdag:

De Chilli Con Carne of Macaroni van Emmy

De kosten zullen vergelijkbaar zijn met voorgaande jaren.

Zaterdag

Hengels maken

De kinderen kunnen hengels maken om zondag krabben mee te vangen tijdens het brunchen.

Alpaca golf

Dit jaar gaan we een potje golf spelen tussen de alpaca's. Super leuk! https://rzadkiewa.nl/golf.html voor meer informatie. Voor kinderen is er een speciaal programma met knutselen en alpacawol. Kosten 15,- per volwassene en 10,- per kind. 

Kibbeling / Kippeding (nuggets)

Dit jaar hebben we een team klaar staan om super verse kibbeling te maken op zaterdag! Daarnaast maken we kipnuggets voor de mensen die niet van vis houden.

Voor het toetje zorgen Edwin en Marion met hun magistrale crêpesmachine.

Kibbeling
Kipnuggets

Sangria

In plaats van coctails gaan we dit jaar samen sangria maken! Voor de kinderen is er ook een alcoholvrije fruitmix variant. 

Zondag

Zondagochtend gaan we duiken en daarna:

 

Duikbrunch

Overheerlijk en uitgebreid brunchen bij de duikstek!

Ideaal: zo kan je meteen 2 duiken maken en lekker eten tussendoor. Kosten: ongeveer 3 euro voor een volwassene. 

BBQ

We blijven grillen! Zondagavond mag de traditionele AD BBQ niet ontbreken! Uiteraard compleet met vuurketel en gelegenheid genoeg om je barbonnen op te maken! Koos is al hout aan het verzamelen.

Vlees
Vis

Dinsdag