"Ondernemen zoals wij gewend zijn werkt niet meer!"

U bent een ervaren ondernemer of manager en dit is uw realiteit:

Het valt niet altijd mee om enthousiasme en bevlogenheid te bewaren, in tijden waarin u wellicht te maken heeft met dalende omzetten of marges, de noodzaak mensen te ontslaan en een steeds veeleisender ondernemersklimaat. Want dergelijke zaken leggen veel beslag op u, uw team en uw organisatie.

Maar dat is waarschijnlijk niet wat u in gedachten heeft voor uw organisatie en uw mensen.

U wilt uw mensen en uw organisatie ontwikkelen, verbonden zijn met de kernwaarden van uw organisatie en impact creëren voor uw klanten zodat u een solide marktpositie verwerft. Daarnaast weet u dat innovatie nodig is om uw organisatie toekomst bestendig te maken en dat maatschappelijk verantwoorde bedrijven een betere marktpositie hebben.

Stelt u zich voor dat uw situatie zo is:

• Uw organisatie is toekomstbestendig
• Uw producten zijn Value Based
• U heeft loyale klanten die ambassadeur zijn voor uw organisatie

Hoe kunt u dit bereiken?

Deze Mini-MBA leert u in korte tijd om uw organisatie toekomstbestendig te maken.

Tijdens een intensieve tweedaagse training en 4 supervisie-bijeenkomsten maakt u concrete stappen om uw organisatie toekomstbestendig in te richten.

• U ontwikkelt een transformerende leiderschapsstijl
• U werkt in een stimulerende omgeving gericht op excelleren
• U ontmoet inspirerende (internationale) experts op het gebied van nieuwe business models, leiderschap en innovatieve product ontwikkeling.

Trainers

De trainers zijn sociale ondernemers die veel ervaring hebben opgedaan met nieuwe business models, prijsstrategien en duurzame leiderschap.

Schermafbeelding 2013-07-09 om 08.48.22.png

Masterclasses en intervisie

Vier gastsprekers zullen een interactieve presentatie geven, waarna er actief in gesprek kan worden gegaan om te leren van deze pioniers.

Masterclasses en intervisie

Daarnaast zullen er sprekers zijn bij de intervisie. De sprekers zijn Felix Lepoutre, Maurits Groen en Marga Hoek.

Doelgroep

Deze Mini MBA is speciaal ontwikkeld voor ondernemers en managers. Alle deelnemers zitten in een vergelijkbare situatie: Ze zijn ondernemend, gedreven met de wens om hun onderneming toekomstbestendig te maken.

  • De deelnemers hebben een academische opleiding of HBO-achtergrond of beschikken over werkervaring die hen op dat niveau heeft gebracht.
  • U bent een ervaren ondernemer of manager van een MKB organisatie.
  • Voor uw bedrijf ligt de kans bij het innoveren van uw businessplan en het herstructureren van uw organisatie.

Netwerk

Er wordt gelet op de diversiteit in de groep zodat er ruime mogelijkheden zijn voor nieuwe inzichten, onderlinge uitwisseling van ervaring en deskundigheid vanuit verschillende sectoren. De werkvormen die worden gebruikt stimuleren de interactie en bevorderen de netwerkvorming. Tevens zorgt de intervisie ervoor dat u elkaar goed leert kennen en van elkaar kunt leren, ook op de lange termijn.

Organisatoren en samenwerkingspartners

event info app
 event info app