Premiere documentaire over ondernemende studenten

Premiere documentaire over ondernemende studenten

Première documentaire

'Learning entrepreneurship by doing'

Het afgelopen semester (september 2012 - juni 2013) volgde filmmaker Mary Benjamins studenten van de Hogeschool van Amsterdam, de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit, tijdens hun kennismaking met ondernemerschap. De eerste stappen met ondernemen zetten de studenten binnen de veilige omgeving van o.a. een minor Ondernemerschap of mastervakken. Al snel komen ze erachter dat ondernemen vooral gaat om doen. Met je idee de wereld in en er voor gaan.

In de documentaire Learning Entrepreneurship by Doing delen studenten, docenten en onderzoekers hun inzichten in onderwijs en ondernemerschap. Tijdens de Global Entrepreneurship Week gaat op donderdag 21 november om 20:00 uur de documentaire (NL/ 20 minuten). We nodigen je graag uit voor deze avond!


Onderwijs & Ondernemerschap

Aansluitend aan de film is er een paneldiscussie en Q&A onder leiding van moderator Alexandra Gevers. Te gast zijn Pieter Bosschaart (oud minor student, oprichter Mr. Prezident), Mary Benjamins (Filmmaker), Martin Haring (Coördinator Minor Ondernemerschap Hogeschool van Amsterdam), Marco van Gelderen (Onderzoekers en docent Vrije Universiteit), Eva Hukshorn (Vrouwelijke Ondernemer van het jaar in 2012).

Weerzien van oud studiegenoten

Het is een avond in het bijzonder voor alle oud minor studenten van de HvA, UvA en VU, masterstudenten, afstudeerders in eigen bedrijf, de deelnemers van de Rabobank/ ACE Summerschool (van de afgelopen 8 jaar!), van The 16, Gritproject. Kortom, iedereen die ooit heeft 'leren ondernemen' in een programma van het Amsterdam Center for Entrepreneurship. Een mooie gelegenheid om elkaar weer eens te zien, ervaringen uit te wisselen en wellicht om elkaar verder te helpen.

We hopen je te zien op 21 november!


Meld je hier aan
ace_banner_950x68px_def.png

aanwezigheidsregistratie
 aanwezigheidsregistratie