aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Best Value Procurement bij waterschappen

Welkom

Hartelijk welkom op de evenements-website van Best Value Procurement bij waterschappen.

Op vrijdagmiddag 1 oktober organiseert Waternet in samenwerking met Scenter Management Consultants een lezing over Best Value Procurement. Best Value Procurement is een nieuwe wijze van inkopen, waarbij de kwaliteit van toelevering en het realiseren van het toegezegde werk boven de transactieprijs staan, uiteraard binnen budgettaire grenzen. Het resultaat is een lagere TCO, een lager leveringsrisico en een beter totaal resultaat.

Het proces is transparant en daarmee ook geschikt voor overheidsaanbestedingen. Op dit moment wordt Best Value Procurement gebruikt bij aanbestedingen van Rijkswaterstaat alsmede bij een aantal waterschappen.

Key note speaker van de middag is dr Dean Kashiwagi van de Performance Based Studies Research Group van de Arizona State University. Professor Kashiwagi is een expert op het gebied van Best Value Procurement (of "Prestatieinkoop" in het Nederlands), een veelgevraagd spreker en heeft meer dan 150 publicaties op zijn naam, mede gebaseerd op vele honderden aanbestedingen volgens de principes van Best Value Procurement. Indien je meer wilt weten over deze gastspreker en zijn theorie, kijk dan op www.pbsrg.com. Ook zal worden ingegaan op de concrete toepassing van de aanpak van Prestatieinkoop bij concrete projecten in Nederland, waaronder een aantal waterschappen. Jeroen van de Rijt van Scenter (en auteur van o.a. het boek "Prestatieinkoop; wie steekt er boven het maaiveld uit") zal dit deel verzorgen.

Op deze site kunt u zich aanmelden voor dit evenement, dat plaatsvindt bij Waternet in Amsterdam. Schrijf u snel in, er is slechts plaats voor 70 personen!

Gebruik het menu links voor deze functionaliteiten. U ontvangt na uw aanmelding een bevestigingsmail.

Met vriendelijke groeten,

Jeroen van de Rijt (Scenter)

Henkjan van Meer (Waternet)

symposium organiseren
 symposium organiseren