Tweedaagse de nieuwe leraar

Tweedaagse de nieuwe leraar

Datum: 9 en 10 januari 2020

Locatie: Ernst Sillem Hoeve, Den Dolder

Kosten: 450€ (excl. transactiekosten)

 

De tweedaagse ter professionalsering van leraren uit het voortgezet onderwijs is bedoeld voor leraren die aan het begin van hun loopbaan zitten (2 tot 5 jaar werkervaring voor de klas). Tijdens de tweedaagse zijn er lezingen, is er kennisuitwisseling, bouw je een netwerk op en zijn er activerende workshops. De kosten zijn inclusief hotelovernachting op locatie en eten en drinken.

 

De tweedaagse wordt georganiseerd door Schoolinfo.

 

Voor vragen over de tweedaagse kun je mailen naar info@schoolinfo.nl.

We willen je graag telefonisch spreken in aanloop naar de Tweedaagse, geef hieronder het telefoonnummer op waarop we je kunnen bereiken.

De tweedaagse is niet toegankelijk voor deelnemers die niet werkzaam zijn op een school. Heb je hier vragen over, neem dan contact op met Schoolinfo via info@schoolinfo.nl

Vul hieronder de postcode van je school in en selecteer de juiste school. Op deze manier kunnen we je koppelen aan de juiste school.

€ 450,00

Totaal: € 450,00

Aanmelden en deelnamekosten

De tweedaagse kost € 450,- per deelnemer. Per aanmelding worden eenmalig administratiekosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen metaalmethode (iDeal betalingen €1,85 per betaling, betalen per factuur €1,50 =3% over het totaalbedrag)  Je kunt je met meerdere personen tegelijk aanmelden. Zodra je betaling binnen is, ontvang je je toegangsbewijs per mail.

Betaling verloopt in principe via iDeal. Wil je betalen via factuur, dan kun je je uiterlijk aanmelden tot en met 9 december 2019. We verwachten in dat geval je betaling binnen 14 dagen na aanmelding, anders wordt je aanmelding geannuleerd.

Annuleren

Tot 1 december kun je kosteloos annuleren, hierna zijn wij helaas genoodzaakt om het hele bedrag in rekening te brengen. Wel kan iemand anders jouw plaats innemen. In de bevestigingsmail staat een link waarmee je je inschrijving kunt veranderen.

Door je aan te melden voor deze bijeenkomst ga je akkoord met het privacy statement van Schoolinfo.