Met ProMobility naar de Grand Prix van Barcelona, wat een goede keus!

Je bent door ProMobility uitgenodigd om van 9 tot en met 11 mei mee te gaan naar de Grand Prix van Barcelona. We heten je alvast van harte welkom op deze mooie trip! Zou je via deze inschrijftool je gegevens in willen vullen? Dan regelen wij een geheel verzorgd weekend voor je, waarin je gaat genieten van racen, lekker eten en veel gezelligheid.

Heb je vragen over je inschrijving of de reis? Bel, mail of app dan met Ingrid Heijnen, onze projectondersteuner voor deze reis. Je kunt haar bereiken op 06-10982974 of via ingrid@ikmerkaanhetwerk.nl.

 

Voorwaarden van deelname:

Deelname aan de reis is voor eigen risico en wij adviseren je om zelf voor een reis- en annuleringsverzekering te zorgen. De eigen bijdrage voor deelname bedraagt EUR 1.250,= excl. btw per deelnemer. Inschrijvingen die definitief gemaakt zijn, kunnen niet kosteloos worden geannuleerd. Na je inschrijving ontvang je van ProMobility een factuur voor je deelname. ProMobility initieert deze reis in samenwerking met IkMerk en reisorganisatie OnderReis met LEV! B.V.

Met de persoonlijke gegevens die je invult regelen wij alle boekingen. Jouw gegevens bevinden zich tot die tijd in een beveiligde omgeving. Ze worden zonder jouw toestemming natuurlijk niet met derden gedeeld en worden na het evenement door ons vernietigd.

Vlak voor de reis wordt er een groepsapp aangemaakt, waarin functionele informatie tijdens de reis wordt gedeeld. Daarnaast ontvang je per mail informatie over het evenement, waarin de mailadressen van de deelnemers onderling zichtbaar zijn binnen deze besloten groep.

 

 

workshopregistratie
 workshopregistratie