RET, HTM, MRDH en YES!Delft nodigen jou uit voor de 
PUBLIC TRANSPORT INNOVATION CHALLENGE

 

Op donderdag 12 maart 2020 heeft de Nederlandse overheid in overleg met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) onder meer besloten dat evenementen met meer dan honderd personen verboden zijn. Dit met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Tot en met maandag 6 april 2020 moeten alle programma's worden opgeschort en waar mogelijk verplaatst.

In verband met deze maatregelen hebben RET, HTM, MRDH en YES!Delft besloten het finale evenement van de Public Transport Innovation Challenge, welke 24 maart zou plaatsvinden, onder voorbehoud te verplaatsen naar medio juni.

 

Op 24 maart 2020, nodigen RET, HTM en MRDH jou uit voor een middag vol innovatie bij YES!Delft. Tijdens dit evenement pitchen finalisten hun technologische oplossing op het gebied van het in kaart brengen van haalbare oplossingen om de druk in het Openbaar Vervoer (OV) tijdens piekuren te verminderen.

 

WAT HOUDT DE PUBLIC TRANSPORT INNOVATION CHALLENGE IN? |De MRDH optimaliseert de voorzieningen voor het OV, wat nodig zal zijn omdat de verwachting is dat de vraag naar OV zal toenemen. Samen met RET en HTM is MRDH op zoek naar innovaties die bijdragen aan het faciliteren van het vinden van een oplossing voor de huidige groei in het OV, om daarnee de knelpunten tijdens piekuren te verminderen.

 

FINALE EVENEMENT | Tijdens dit evenement pitchen finalisten hun technologische oplossingen tegenover een expertjury. Deze jury zal na de pitches, de winnaar van de Public Transport Innovation Challenge bekendmaken. De winnende startup mag een pilot doen om de bestaande uitdagingen op de bottlenecks in het OV tijdens piekuren te tackelen. Na afloop is er de mogelijkheid om met alle startups in gesprek te gaan onder het genot van een heerlijk diner.

 

WIE IS YES!DELFT? | YES!Delft is dè toonaangevende tech incubator verbonden aan de TU Delft en een van de leidende tech incubators van Europa gespecialiseerd in medtech, mobiliteit, kunstmatige intelligentie, virtual reality en drones. 

 

PROGRAMMA 24 MAART | 

15:00 - 15:30   Inloop gasten
15:30 - 16:30   Pitches + Q&A
16:30 - 17:00   Drankjes en juryberaad
17:00 - 19:00   Bekendmaking winnaar en walking dinner
 
 
Dit event zal plaatsvinden bij YES!Delft. Voor de routebeschrijving kan je klikken op de volgende link. Vergeet je niet aan te melden vóór 20 maart 2020. Zorg dat je er bij bent!
 

Powered by: InnOVatieroute

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren