09:30 - 10:00 Ontvangst en registratie
   
10:00 - 10:15 Opening
   
10:15 - 11:15 Fokking druk - Thijs Launspach

Stress is onvermijdelijk, maar druk zijn – dat is een keuze. Er wordt dan ook steeds meer van ons verwacht dat we goed met stress kunnen omgaan. Maar hoe blijf je in een druk leven toch goed voor jezelf zorgen, ook in een kantooromgeving? En hoe kun jij je team bijstaan om hun werk in rust en met focus te laten uitvoeren? Thijs Launspach legt uit hoe jij je rust houdt in drukke tijden (en hoe je hier als leidinggevende en coach aan bij kunt dragen).

   
11:15 - 12:15 Aanspreken? Gewoon doen! - Gytha Heins

We willen allemaal dat onze collega’s hun afspraken met ons nakomen, dat we kort en krachtig vergaderen (zonder dat anderen op hun mobiel de mail bijwerken), dat er direct gecommuniceerd wordt (dus geen geroddel) en dat iedereen eerlijk zegt wat hij vindt en doet wat-ie zegt. We denken dat het creëren van een aanspreekcultuur de oplossing is en hopen dat al die anderen hun gedrag veranderen. Maar per saldo verandert er niets en wordt gedrag waar we allemaal een hekel aan hebben op de werkvloer gewoon getolereerd. Inmiddels functioneert tachtig procent van de teams niet goed door een gebrek aan onderling aanspreken. Hoe komt het toch dat we onze mond er van vol hebben, maar het vrijwel niet doen? En vooral hoe lossen we het op? Gytha Heins deelt in deze interactieve lezing en een aantal praktische oplossingen die wél werken.

   
12:15 - 13:00 Netwerklunch
   
13:00 - 14:00 Sport school voor je geest - Wouter de Jong

 

Wouter de Jong transformeert je bedrijf om tot zijn sportschool voor de geest en traint je brein. Hoe zorg je voor meer veerkracht? Hoe blijf je wendbaar en flexibel? Hoe train je je aandachtspier en zorg je voor een betere concentratie en focus? Hoe hoe je je positieve emoties langer vast en leer je omgaan met tegenslagen? Deze sessie is een proteïne shake voor je hersenen voor meer effectiviteit en plezier in je werk!

   
14:00 - 15:00 Meer bereiken met wendbare teams - Rini van Solingen

Steeds meer organisaties stappen omwille van meer effectiviteit, snelheid en wendbaarheid over op zelfsturende, agile teams. Rini van Solingen vertelt hoe je als leidinggevende en als teamlid samen kunt bouwen aan een cultuur van continu leren, experimenteren, verbeteren en echte waarde bieden aan de klant. Een organisatie waarin zowel plezier als het resultaat hoog in het vaandel staan.

   
15:00 - 15:30 Korte netwerkbreak
   
15:30 - 16:30 Hoe krijg je jezelf en je team in flow? - Marc Lammers

Iedereen herkent het gevoel van flow. Dat voelt goed en het leidt tot onvermoede prestaties. Zo’n flow is volgens voormalig hockey topcoach en team-inspirator Marc Lammers maakbaar. Je kunt een team of een organisatie in een flow brengen. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je dat jezelf en het team in die flow terecht komt? Hoe behaal je samen een topprestatie, die je vooraf niet voor mogelijk had gehouden? 

   
16:30 Afsluiting en netwerkborrel

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren