Welkom!

 

Hartelijk welkom op de evenementen-website van
De Letselschade Raadsdag 2017: OF(F) COURSE
donderdag 16 november 2017.

 

In een snel veranderende wereld krijgt ook de letselschadebranche te maken met vele nieuwe ontwikkelingen. Binnen De Letselschade Raad spannen alle partijen zich gezamenlijk in om de afwikkeling van letselschadezaken nog verder te verbeteren en tegelijkertijd betaalbaar te houden. Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan uiteenlopende projecten. Daarnaast staat er nog veel op stapel voor de (nabije) toekomst.

Tijdens De Letselschade Raadsdag van 2017 wordt u geïnformeerd over de resultaten en stand van zaken van deze projecten. Zowel het plenaire programma als de parallelsessies geven inzicht in actuele en toekomstige ontwikkelingen in de letselschadebranche.

Als bezoeker van de Raadsdag krijgt u bovendien een primeur: een toelichting op het stappenplan en de financiële paragraaf van de Handreiking Zorgschade. Daarnaast wordt de stand van zaken rondom het Register Letselschade nader toegelicht.

Hoogtepunt van de dag is de overhandiging van de Handreiking Zorgschade aan de Minister van Veiligheid en Justitie.

Prof. mr. Siewert Lindenbergh sluit de dag af met zijn visie op de toekomst van het aansprakelijkheidsrecht.

 

Heeft u zich nog niet aangemeld of heeft u vragen over uw inschrijving? Inschrijven is ook mogelijk voor aanvang van het congres bij de registratiebalie. Daar helpen wij u tevens graag met andere vragen over uw inschrijving.

 

Graag tot 16 november!

 

Het bureau van De Letselschade Raad

 

 

 

congresregistratie
 congresregistratie